Cybertruck'tan Yeni Görüntüler Geldi!

Ototeknikveri     17 Nisan 2022 08:49

Cybertruck'ın itibarı, skandallar dahil hemen hemen her şeye karşı dayanıklı görünüyor, ancak Tesla'nın Cyber ????Rodeo'sunun bu yeni videosu bunu değiştirebilir. Videoda en son prototiplerden birine çok yakından bakıyoruz ve biraz hayal kırıklığı yaratıyor.

Cybertruck'tan Yeni Görüntüler Geldi!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Cyber ??Owners adlı bir YouTube kanalına yüklenen kısa video, bize geçmişte sahip olduğumuzdan çok daha fazla bilgi veriyor. Birincisi, kamyonet insanlarla çevriliyken geçmişte olduğu kadar büyük görünmüyor. Gerçekten bizi şaşırtan şey ise kalite seviyesi.



Elon Musk ve Franz von Holzhausen ile sahnedeyken bile kapı renginin kamyonetin geri kalanıyla uyuşmadığı çok açık. Gün ışığında, aynı kapıların gerçekte çok iyi uymadığı gibi çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Gövde çizgileri ve kırışıklıklar bir panelden diğerine eşleşmiyor.



Arka bagaj kapağı kamera kalkanındaki kaplama dökülüyor. Daha sonra çamurluk ve marşpiyerler arasında dev panel boşlukları ve ayrıca kırık bir kanat aynası yuvası görüyoruz. Musk, bunları kolayca çıkarılabilir hale getirmek istediğini söyledi ancak bu prototip böyle bir mekanizmaya sahip görünmüyordu.



Öte yandan Cybertruck'taki bazı özellikler oldukça iyi görünüyor. Kapı kollarının olmaması yumuşak ve pürüzsüz bir izlenim veriyor ve dev mono silecek önceki resimlerde olduğu kadar müdahaleci görünmüyor. Lastikler, tekerlekler ve frenler de araç için fazlasıyla yeterli görünüyor.



Şimdi bunun gerçekten bir prototip olduğu ve üretim versiyonunun temelde bu sorunlardan herhangi birine sahip olmayabileceği konusunda net olmalıyız. Öte yandan, Tesla ürünleri zaten bekleneni tam vermeyen yapı kalitesi nedeniyle ağır bir şekilde eleştirilmeseydi çok daha ikna olurduk.



Ayrıca Tesla'nın, markanın sır olarak saklamaya çalıştığı, henüz yayınlanmamış ayrıntılarla ortalıkta dolaşan çok daha iyi görünen Cybertruck prototiplerine sahip olma şansı da var. Yine de Elon Musk'ın özellikler hakkında halka açılmadan önce konuşma eğilimini göz önünde bulundurursak, bundan pek emin değiliz.

Son Güncelleme : 17 Nisan 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo