BMW XM Otobanda Test Edilirken Görüntülendi

Ototeknikveri     18 Nisan 2022 09:13

BMW XM, piyasaya çıkan en çarpıcı performans araçlarından biri olacak biçimde şekilleniyor ve bir CarScoops okuyucusu yakın zamanda Alman otobanında bir örneği görüntüledi.

BMW XM Otobanda Test Edilirken Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Okuyucu, XM prototipinin arkadan tek bir fotoğrafını çekti. Ağır kamuflaj altındaki SUV test edilirken, diğer prototiplerde de olduğu gibi, BMW'nin geçen yıl sunduğu tuhaf konsepte çok benziyor.



Aracın arkasında ilk dikkat çeken, diğer mevcut BMW modellerinden önemli ölçüde farklı bir çift ilgi çekici LED arka lamba oluyor. Ek olarak, üretim modelinin konseptle aynı istiflenmiş dörtlü egzoz borularını koruyacağını ve aynı etkileyici tamponu kullanacağını da görebiliriz.



Bu prototipte görünen diğer önemli tasarım öğeleri arasında, genişletilmiş arka tekerlek bombeleri, göz alıcı marşpiyerler ve bir dizi tanıdık BMW M kanat aynası yer alıyor.



Dış mekanda çekilen önceki BMW XM prototipleri, ön fasyanın arka kısım kadar tuhaf olacağını doğruladı. Örneğin, makyajlı X7'nin yanı sıra yakında çıkacak olan yeni 7 Serisi ve i7'den farklı olmayan çarpıcı bölünmüş farlar olacak. SUV ayrıca devasa böbrek ızgaralarına sahip olacak.



Performans açısından, üretim modelinin toplam 750 hp güç çıkışı ve 1000 Nm tork üretmek için bir elektrik motoruyla birlikte çalışan 4.4 litrelik çift turboşarjlı bir V8'i barındıracağını biliyoruz. Bu motor, XM'yi üretime giren en güçlü BMW M otomobili yapacak ve küçük pil takımı da tek bir şarjla 80 km'ye kadar seyahat etmesine izin verebilir.



BMW'nin çılgın SUV'yi önümüzdeki aylarda tanıtması bekleniyor ve şimdiden Güney Carolina, Spartanburg'daki fabrikasında üretileceğini doğruladı.

Son Güncelleme : 18 Nisan 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo