Artık Bir Jeep Izgarasını Barkod Gibi Tarayabilir ve Çevrimiçi Satın Alabilirsiniz

Ototeknikveri     26 Nisan 2022 09:11

Jeep Kanada, kullanıcıların herhangi bir Jeep yedi yuvalı ızgarasını bir barkodmuş gibi taramasını ve araç hakkında daha fazla bilgi bulmasını sağlayan bir Snapchat lensi olan 'Jeep Kodu' adını verdiği şeyi piyasaya sürdü.

Artık Bir Jeep Izgarasını Barkod Gibi Tarayabilir ve Çevrimiçi Satın Alabilirsiniz
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Snapchat kullanıcıları bir Jeep ızgarasını tarayabilecek ve artırılmış gerçeklik teknolojisini kullanarak platform, taranan tam Jeep modelini belirlemek için makine öğrenimi yeteneklerinden yararlanacak ve kullanıcıların model hakkında daha fazla bilgi almasına, hayallerindeki Jeep'i çevrimiçi olarak yapılandırmasına ve fiyatlandırmasına, yerel envantere bakmasına ve hatta satın alma sürecini başlatmasına olanak tanıyacak.



Jeep Kanada Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı William Levasseur, “Yeni Jeep Code lensi, Jeep meraklılarımıza akıllı telefonlarının kolay bir noktası ile devrim niteliğinde, yeni, sanal bir alışveriş deneyimi sunuyor” dedi. Levasseur şöyle devam etti: "Dijital alanda giderek daha fazla araç satın alma gerçekleştiriliyor ve bu, yeni veya potansiyel müşterilerin anında Jeep showroom'unu istedikleri zaman deneyimlemeleri, heyecan verici araç serimizi öğrenmeleri, mevcut envanteri aramaları ve satıcıların yerel bir müşteriyle bağlantı kurmaları için harika bir yol."



Jeep, "Jeep Kodu"nun piyasaya sürülmesinin alıcının yolculuğunu kolaylaştıracağını ve aynı zamanda genç tüketicilere de hitap ederek "bölgelerindeki doğru araçlara hızlı bir şekilde bağlanmalarını" sağlayacağını söylüyor.



"Jeep Kodu"nun lansmanı, otomobil üreticisinin ürün yelpazesindeki en uzun iki model olan yeni Wagoneer L ve Grand Wagoneer L'yi piyasaya sürmesinden kısa bir süre sonra gerçekleşti. Cadillac Escalade ESV ve Lincoln Navigator L'nin beğenisine rakip olacak şekilde tasarlanan her iki model de standart modellerden 7 inç daha uzun aks mesafelerine ve ayrıca uzatılmış arka çıkıntılara sahip.



İki yeni SUV ayrıca, Stellantis'in yeni çift turboşarjlı "Hurricane" 3.0 litre sıralı altı silindirli motorunu kullanıyor. Motor Wagoneer L'de 420 hp güç çıkışı ve 635 Nm tork, Grand Wagoneer L'de 510 hp güç çıkışı ve 678 Nm tork üretiyor.

Son Güncelleme : 26 Nisan 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo