2023 Polestar 2 EV Daha Uzun Elektrik Menzili, Yeni Renkler ve İklim Dostu Güncellemeler Aldı

Ototeknikveri     28 Nisan 2022 02:43

Polestar, 2 EV modelini mutlaka görünüşünü değiştirmeyen, ancak iklim dostu kimlik bilgilerini iyileştiren ve tam şarjdan birkaç kilometre daha çıkarmanıza yardımcı olabilecek bir dizi güncellemeye tabi tuttu.

2023 Polestar 2 EV Daha Uzun Elektrik Menzili, Yeni Renkler ve İklim Dostu Güncellemeler Aldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu güncellemelerin en büyüğü ve en kullanışlısı, Avrupa'da satılan standart seri tek motorlu modelde yükseltilmiş bir pil. Geliştirilmiş hücre kimyası, kapasiteyi 61 kWh'den 69 kWh'ye yükseltiyor, bu da WLTP sürüş mesafesini 439 km'den 474 ??km'ye çıkarıyor. Ek olarak, Plus Pack'e dahil olan yeni bir ısı pompası, gerçek dünya aralığında bir artışla sonuçlanması gereken iyileştirilmiş bir optimum sıcaklık aralığına sahip.



Ancak bu piller yalnızca daha uzun bir sürüş menzili sağladıkları için gezegen için daha iyi değil. Polestar, inşaatlarında kullanılan mikanın blok zinciri izlenebilirliğini kullanmak için Circulor ile birlikte çalıştı ve şirketin, sorumlu bir şekilde tedarik edildiğinden ve üretildiğinden emin olmak için mineralleri (zaten izlediği kobalt dahil) kaynaktan bitmiş ürüne kadar izlemesine izin verdi. Alüminyum pil muhafazası artık yalnızca yenilenebilir enerji kullanan tedarikçilerden sağlanıyor ve Polestar, bunun araba başına 750 kg karbon emisyonu azalmasıyla sonuçlanacağını söylüyor.



Polestar 2'deki diğer değişiklikler arasında standart 19 inç ve isteğe bağlı 20 inç jantlar için yeni tasarımlar, panoramik cam tavan için çıkarılabilir bir güneşlik ve yeni boya, döşeme ve döşeme renk seçenekleri yer alıyor. Vegan deri popüler bir seçim, ancak gerçek deri talep edenler için Polestar artık etik kaynaklı Nappa deri sunuyor. Elbette üretim süreci masum hayvanları katletmeyi içerdiği için ne kadar etik olduğu tartışılır.



Polestar ayrıca, o dev soğanlı dürümü yemeden önce ve sonra kabin hava kalitesinin durumunu size bildirmek için yeni bir araç içi uygulamayla eşleşen gelişmiş bir kabin filtresi ve yükseltilmiş iç partikül madde sensörünü de tanıttı.



Polestar'ın Sürdürülebilirlik Başkanı Fredrika Klarén, "Program güncellemelerimizde, geleneksel döngünün ortasındaki güncellemeler yerine hızlı bir şekilde olumlu bir sürdürülebilirlik etkisi yaratabilecek iyileştirmeler üzerinde harekete geçmek istiyoruz. Ürün optimizasyon programları otomobil endüstrisinde yaygın, ancak Polestar'da bunları CO2 azaltma programlarıyla birleştirerek daha kapsamlı bir yaklaşım izliyoruz." diye konuştu.



Güncellenmiş Polestar 2 için fiyatlar ve EPA aralığı rakamları önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

Son Güncelleme : 28 Nisan 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo