VW ID. Buzz Pickup Konseptini Gösterdi

Ototeknikveri     28 Nisan 2022 08:30

Volkswagen, Dünya Tasarım Günü'nü ID. Buzz pickup modelinin bir dijital çizimini yayınlayarak kutladı.

VW ID. Buzz Pickup Konseptini Gösterdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şirket, model hakkında fazla bir şey söylemedi, ancak “Bir fikirden üretime giden yolda, bunun gibi pek çok görülmemiş tasarım taslağı yapıldı” dedi.

 

Gördüğünüz gibi, kamyonet 2017 ID. Buzz konseptini temel alıyor ve açık yataklı benzersiz bir arka uca sahip. Araçta daha kısa arka kapılar, plastik gövde kaplaması ve arka çamurlukta bir eşik gibi görünen kısım da yenilikler arasında. Ayrıca aerodinamik olarak optimize edilmiş tekerlekleri ve çıkarılabilir bir iç kısma sahip gibi görünen iki renk tonlu bir tavanı da görebiliriz.


VW ID. Buzz pickup konsepti ve 2017 ID. Buzz konsepti
 

Kamyonet hakkında başka çok az şey biliniyor, ancak muhtemelen güç aktarma organını ID. Buzz ile paylaşacak. Bu model, 82 kWh lityum iyon pil paketine ve 201 hp (150 kW / 204 PS) güç çıkışı ve 310 Nm tork geliştiren arkaya monte edilmiş bir elektrik motoruna sahip. Ancak Volkswagen, “2023'te çeşitli güç çıkış seviyelerine sahip daha fazla pil versiyonunun gelmesinin beklendiğini” çoktan onayladı.



ID. Buzz pickup kamyonet şimdilik sadece üretime geçmeyecek bir deneme çalışması olsa da, Volkswagen Group of America CEO'su Scott Keogh kısa süre önce şirketin bir elektrikli kamyoneti "aktif olarak düşündüğünü" doğruladı. Hiçbir şeye karar verilmedi, ancak yönetici, elektrikli kamyonetlerin kaçırılmayacak bir fırsat ve bir devrim olduğunu söyledi. Yönetici müşterilerin de bu konuda açık fikirli olduklarını belirtti.

Son Güncelleme : 28 Nisan 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo