2024 Hyundai Kona, Son Casus Fotoğraflarında Ioniq 5 Benzeri Kabinini Sergiliyor

Ototeknikveri     01 Mayıs 2022 06:58

Casus fotoğrafçılar bize ikinci nesil Hyundai Kona'ya daha açıklayıcı bir bakış sunuyor.

2024 Hyundai Kona, Son Casus Fotoğraflarında Ioniq 5 Benzeri Kabinini Sergiliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kabinden başlayarak, Ioniq 5'ten büyük ölçüde etkilenen daha yüksek kaliteli bir kokpit görebiliyoruz. Benzerlikler, sürücüler yeni bir direksiyon simidinin arkasına oturduklarında ve kendilerini tanıdık bir bilgi-eğlence sistemine akan dijital bir gösterge grubuna bakarken bulduklarında hemen göze çarpıyor.



Daha aşağıda, metalik vurgulu ince hava çıkışlarını görebiliriz. Bir dizi özel bilgi-eğlence düğmesinin yanı sıra bir döner ses kontrolörü ile birleştirilmişler. Düğmelerden bahsetmişken, crossover'ın klima kontrol sistemi için üç kadran var.



Dış kısım hala kamuflaj ile kaplanmış olsa da, ön çamurluk biraz kendisini gösteriyor. Sonuç olarak, modelin daha şık çamurluk eteklerine ve şık bir omuz çizgisine sahip olacağını görebiliyoruz.



Tasarımın geri kalanı büyük ölçüde gizlenmiş, ancak Kona'da bölünmüş farlar, yukarı doğru uzanan bir kemer çizgisi ve eğimli bir tavan bulunacak. Arkada görülecek pek bir şey yok, ancak yalnızca geçici olabilecek yeni arka lambaları ve dikey dönüş sinyallerini görebiliriz.



Hyundai, Kona hakkında ağzını sıkı tuttu, ancak önceki casus fotoğrafları, crossover'ın muhtemelen 2023 Kia Niro ile paylaşılan 1.6 litrelik hibrit bir motorla sunulacağını ortaya koydu. İkinci modelde, güç aktarma sistemi, toplam 139 hp (104 kW / 141 PS) ve 264 Nm tork üretiyor. Daha da önemlisi, Niro'nun yaklaşık 4.43 litre/100 km'lik bir ortalama yakıt ekonomisi sunmasını sağlıyor.



Ayrıca yeni bir Kona EV bekleyebiliriz ve muhtemelen 201 hp (150 kW / 204 PS) elektrik motoruna güç sağlayan 64,8 kWh pil paketine sahip olacak. Bu kurulum, Niro EV'nin yaklaşık 407 km menzile sahip olmasını sağlıyor.

Son Güncelleme : 01 Mayıs 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo