Bentley'nin 10 Mayıs'ta Tanıtılacak Yeni Amiral Gemisi Modelinden Teaser

Ototeknikveri     01 Mayıs 2022 07:24

Bentley, yeni amiral gemisi olarak 10 Mayıs'ta tanıtılacak yeni bir model setinin şifreli bir tanıtımını yayınladı. Bu yeni model hakkında resmi bir bilgi bulunmazken, bunun Bentayga'nın "uzun zamandır beklenen" uzun aks mesafeli versiyonu olabileceği konuşuluyor.

Bentley'nin 10 Mayıs'ta Tanıtılacak Yeni Amiral Gemisi Modelinden Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Teaser, mor renkli ortam aydınlatması ve döşemede ışıklı eşkenar dörtgen şeklindeki desenlerle bir kapının içini gösteriyor. Ancak, kapı içlerinin tasarımı ve kapı kolunun konumu, Bentayga da dahil olmak üzere mevcut tüm Bentley modellerinden farklı ve bu, seriye eklenen bu yeni ürün hakkında kafamızı daha da karıştırıyor.



Resmi duyuruya göre, "Şirketin tasarımcıları, mühendisleri ve zanaatkarları, lüks, teknoloji ve performansı yalnızca Bentley'in sunabileceği şekilde birleştirmek için yeni boyutlara gittiler. Araç içi zindeliğin ekstra boyutuyla yeni model, ürün yelpazesinin zirvesinde görkemli bir konfor içinde oturacak ve daha önce sunulan her şeyin ötesinde bir yetenek yelpazesi sunacak."



Güç aktarma organları açısından, Bentley'in beş elektrikli araç sunumu 2025'ten önce başlamayacağından bunun yanmalı motor ile çalışan bir model olacağını kesin olarak biliyoruz. Bentley ayrıca Continental GT'ye dayalı yeni bir Mulliner markalı ve W12 motorlu Coupé'yi de onayladı. Ancak bu 2023'te açıklanacak şekilde ayarlanmıştı.



Son Bentley amiral gemisi, 2020'de üretimi durdurulan Mulsanne idi. Bentley, ölümünden kısa bir süre sonra Flying Spur'un Mulsanne müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan dolaylı bir yedek olarak hizmet edeceğini söyledi. Ancak 2020'de Bentley CEO'su Adrian Hallmark, Mulsanne'nin yerini Bentley'in amiral gemisi olarak alabilecek yeni bir SUV'ye işaret etti.



Her halükarda, yeni Bentley hakkında önümüzdeki Salı saat 12:30'da daha fazlasını öğreneceğiz. Ayrıca Bentley'in gizemli model hakkında bize daha fazla ipucu vererek teaser kampanyasına devam etme şansı da yüksek.

Son Güncelleme : 01 Mayıs 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo