Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition Bronz Jantlar ve Çıkartmalarla Tanıtıldı

Ototeknikveri     05 Mayıs 2022 05:15

Hyundai, i30 N'nin Drive-N adlı 800 adetlik sınırlı üretime sahip özel bir sürümünü ortaya çıkardı. Performans odaklı hatchback bazı özel çıkartmalar, tam donanım ve bronz jantlar alıyor ancak güç veya şasi yükseltmesi yok.

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition Bronz Jantlar ve Çıkartmalarla Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

i30 N Drive-N Limited Edition, N topluluğunun satış sonrası seçimlerinden ilham alan ince görsel ayarlarla beş kapılı hatchback gövde stilinde (Fastback'te sunulmuyor) geliyor. Dış kısım, her zaman koyu bronz mat kaplamaya sahip 19 inç dövme alaşım jantlarla birlikte Phantom Black veya Serenity White Pearl renkleri ile seçilebiliyor.


Süslü renk kombinasyonunun yanı sıra Drive-N, gövdenin alt kısmındaki kırmızı ve bronz çıkartmalar ve tüm Hyundai N modellerinin geliştirildiği Nürburgring-Nordschleife'nin GPS koordinatlarını gösteren ön çamurluklardaki özel rozetlerle ayırt ediliyor.



Kabinin içinde, bu özel modelin sınırlı yapısını gösteren numaralandırılmış bir plaket buluyoruz. Ayrıca direksiyon simidi, vites topuzu, kolçak ve el freni üzerinde kırmızı dikişli Alcantara döşeme, kırmızı emniyet kemerleri, kırmızı N düğmeleri, özel paspaslar ve N Light Koltuklar için yeni bir desen var. Standart donanım, bir cam tavan, 10.25 inç dokunmatik bilgi-eğlence ekranı, arka dayanıklılık çubuğu ve Hyundai Smart Sense ADAS paketini içeriyor.



Daha önce bahsettiğimiz gibi, hiçbir mekanik değişiklik yok, yani 276 hp (206 kW / 280 PS) ve 392 Nm tork üreten aynı turboşarjlı 2.0 litrelik T-GDi motora sahip oluyorsunuz. Güç, ön tekerleklere altı ileri manuel veya 2020'de makyajla birlikte sunulan sekiz ileri çift debriyajlı şanzıman aracılığıyla iletiliyor. Performans odaklı hatchback ayrıca optimum performans için vites değiştirme özellikleri N Power Shift, N Grin Shift ve N Track Sense'e sahip.



Hyundai, i30 N Drive-N Limited Edition'ın üretimine şimdiden başladı. 800 üniteden 620'si Avrupa'ya, 75'i İngiltere'ye ayrılmış ve 180 ünite Avustralya'ya gidecek. Şirket, özel sürüm için fiyatlandırmayı açıklamadı ancak Hyundai Australia, i30 N Premium'dan biraz daha yüksek fiyatlandırılacağını belirtti.

Son Güncelleme : 05 Mayıs 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo