BMW M4 CSL, 20 Mayıs'taki İlk Çıkışından Önce Kaput Çizgilerini ve Yeni OLED Arka Lambalarını Gösteriyor

Ototeknikveri     05 Mayıs 2022 07:12

BMW M, resmi Facebook sayfasında, Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2022'de tanıtılacak olan yeni modelin yeni tasarım ayrıntılarını ortaya koyan, yaklaşan M4 CSL'nin birkaç gölgeli tanıtımını yayınladı. Bu ikinci tanıtım ipucu. BMW M'nin 50. yıl dönümünü kutlamak için tasarlanan M4 CSL'nin iki kapılı coupe'nin en hızlı, en güçlü ve daha hafif versiyonu.

BMW M4 CSL, 20 Mayıs'taki İlk Çıkışından Önce Kaput Çizgilerini ve Yeni OLED Arka Lambalarını Gösteriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

M4 CSL, önceki nesil BMW M4 GTS (F82) ile aynı OLED teknolojisini kullanıyor gibi görünen yeni arka lambalar gibi şeyler sayesinde diğer M4'lerden kolayca ayırt edilecek. Burada üç boyutlu bir etki yaratan ince şeritlerle daha fütüristik görünüyorlar.



Ayrıca bagaj kapısına entegre edilmiş bir ördek kuyruğu spoylerini de görebiliriz. Bu, sayısız casus fotoğraflarından kamufle edilmiş test arabalarında görüldü ve geçen Şubat ayında BMW M'nin "Huddle Speech" videosunda sürpriz bir şekilde göründü ve bize tamamen ortaya çıkarılmış bir hardcore M4'e ilk bakışımızı verdi.



Ön kısma doğru ilerlediğimizde, M4 CSL'nin bir dizi siyah kaporta şeridine ve BMW M5 CS'ye benzer şekilde sarı renkli LED'lere sahip olacağını görebiliriz. BMW, teaserları aydınlatmaya çalışacağımızı ve otomobilin yüzünü siyahla kaplayacağımızı biliyormuş gibi hissettiriyor, ancak sözde karbon fiberden yapıldığı öne çıkan ayırıcıyı dışarıda bıraktılar. Diğer bir özellik ise, modifiye motora daha fazla hava besleyen, Y-şekilli motiflere sahip yeniden tasarlanmış ızgara olacak.



Güç aktarma sisteminden bahsetmişken, CSL muhtemelen M4'ün yaklaşık 540 hp (397 kW / 547 PS) ürettiği söylenen çift turbo 3.0 litrelik altı silindirli motorunun daha güçlü bir versiyonunu alacak. Bu, M4 Competition'ın 503 hp (375 kW / 510 PS) üzerinde sağlıklı bir güç artışı gibi görünüyor ve ağırlık tasarrufu önlemleri ve yükseltilmiş şasi ayarı ile birleştirildiğinde kesinlikle pistte daha hızlı hale getirecek. M4 CSL'nin daha odaklı bir süspansiyon kurulumuna, bronz kaliperli daha büyük frenlere ve daha yapışkan lastiklerle kaplanmış bir dizi hafif alaşım janta sahip olması bekleniyor.



20-22 Mayıs tarihleri ??arasında Concorso d'Eleganza Villa d'Este'de yapılacak resmi tanıtımda M4 CSL hakkında daha fazla bilgi edineceğiz, ancak BMW M'nin tanıtım kampanyasını daha açıklayıcı fotoğraflarla sürdürmesi mümkün.

Son Güncelleme : 05 Mayıs 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo