Fisker, "Dünyanın En Uzun Menzili" İle Yeni 2024 Ronin Grand Tourer EV'yi Tanıttı

Ototeknikveri     05 Mayıs 2022 08:11

Fisker bugün, büyüyen elektrikli otomobil serisindeki üçüncü aracı duyurdu. Grand tourer, uzun bir yolculukta dört yetişkin ve bagajlarını taşıyabilecek menzile ve iç kapasiteye sahip olacak.

Fisker, "Dünyanın En Uzun Menzili" İle Yeni 2024 Ronin Grand Tourer EV'yi Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

CEO Henrik Fisker, "Amaç, son derece yüksek performans seviyeleriyle birlikte bir üretim elektrikli otomobili için dünyanın en uzun menziline ulaşmaktır. Project Ronin, dahili mühendislik, güç aktarma organları ve yazılım yeteneklerimiz için bir vitrin olacak." dedi.



Şirkete göre CEO, mühendislik ekibine menzil, performans ve genel sürüş deneyimine odaklanırken mümkün olan en gelişmiş, hafif malzemeleri kullanma görevini verdi.



Menzili mümkün olduğunca genişletmek için Project Ronin, aktif aerodinamik teknolojilerin yanı sıra paketi aracın yapısına entegre eden yenilikçi bir pil tasarımından yararlanacak.



Aracı, sahipleri ve tüm yolcuları için olabildiğince konforlu hale getirmek için, giriş ve çıkışı kolaylaştıran “benzersiz” kapılar bulunacak. Arabaya binen yolcular, marka için yeni bir "gelişmiş tasarım yönü" belirleyen lüks, sürdürülebilir, vegan bir iç mekan tarafından karşılanacak.



Kod adı, Robert DeNiro'nun ve birkaç aksiyon dolu araba kovalamacasının yer aldığı BMW 535i, Peugeot 406 ve Mercedes 500 E gibi birkaç Avrupa otomobilinin başrol oynadığı 1998 aksiyon filmine bir gönderme içeriyor. Bu, yeni otomobilin ruhuna ilham veren öncüllere dair bir ipucu olabilir.



Fisker, Project Ronin'i Ağustos 2023'te tam olarak ortaya çıkaracağını ve üretimin 2024'ün ikinci yarısında başlayacağını söyledi. Autocar, projenin, yakın zamanda duyurulan Birleşik Krallık'ta Dave liderliğindeki mühendislik merkezi Fisker Magic Works'te geliştirileceğini bildirdi. King, Aston Martin'deki özel projelerin eski başkanı. Yeni araba Ocean SUV ve Pear crossover'a katılacak.

Son Güncelleme : 05 Mayıs 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo