Tesla, Yeni Videoya Göre Döner Ekranlı Araçlar Sunacak

Ototeknikveri     06 Mayıs 2022 07:13

Tesla, bir süredir bilgi-eğlence paketi üzerinde çok çalışıyor ve yeni bir döndürme özelliği bu çalışmaların en çarpıcı ürünlerinden olabilir. Bir Tesla araç sahibi, Twitter'da bu özelliği gösterdi ve şimdiden toplulukta bir heyecana neden oldu.

Tesla, Yeni Videoya Göre Döner Ekranlı Araçlar Sunacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Twitter'daki Larry Li, bir Tesla araç sahibi ve Bay Area'da Tesla otomobiller için özelleştirmeler yükleyerek küçük bir iş kuran bir meraklı. Bunlar arasında, Model 3 ve Model Y'de otomatik olarak açılan kapı kolları ile birlikte otomatik açılan bagajlar ve koltuklar da bulunuyor.



Aşağıda gösterilen videonun meşruluğundan şüphe duyan bazı insanlar var ama ona göre, bu özellik Tesla fabrikasından. Videoda, ekranın hangi yöne hareket edeceğini belirlemek için bilgi-eğlence sistemini kullandığını görüyoruz ve gerçek görünüyor.



Bu yılın başlarında, bazı Tesla modellerinin, ekranı döndürmek için donanımın halihazırda yerinde olduğu şekilde müşterilere gönderildiği doğrulandı. O zamanlar ekranı hareket ettirmek için gerekli motorlar mevcut değildi, bu yüzden özellik yetersizdi.



Döner ekranlar popüler bir satış sonrası seçeneği, ancak bunun doğrudan bilgi-eğlence sistemi aracılığıyla kontrol edildiğini görmek benzersiz. Li, bu arabanın bu yıl 29 Nisan'da teslim edildiğini ve bu özelliğin kesinlikle sürücü için daha iyi bir görüş sağladığını ve yolcuya doğru çevrildiğinde aynı deneyimi sunduğunu söylüyor. Öte yandan Li, araba ile ilişkili yazılım sürümünü söylemedi.



Ne olursa olsun, bu özellik kullanıcıların gerçekten faydalanabileceği bir şey. Tesla'nın bu özelliği açarak, araba hareket halindeyken ve ekran yolcuya dönükken video oynatma ve hatta oyun oynama gibi seçenekleri geri getirmesi için iyi bir şans var.



Belki de en şaşırtıcı olan şey, Tesla'nın değişim konusunda tamamen sessiz kalması. Bu noktada Elon Musk bile bundan bahsetmedi, bu yüzden hangi modellerin döner ekrana sahip olacağını merak ediyoruz.



Tesla'nın arabaları fiziksel parçalarla güçlendirmeyi teklif edip etmeyeceğini de bilmiyoruz, ancak döner sistem için motor yok. Eğer yaparlarsa, bunun için ücret alıp alınmayacağından da emin değiliz. Tesla'nın geçmişte kendi web sitesinde döner ekrandan gelecekteki bir özellik olarak bahsettiğini belirtmekte fayda var. Şimdi daha fazla araç sahibinin bu özelliğe sahip otomobiller almasını veya Tesla'dan birinin durumu netleştirmesini bekliyoruz.

Son Güncelleme : 06 Mayıs 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo