Lexus LC 500 Shooting Brake O Kadar Muhteşem ki Gerçek Olmasını İsterdik

Ototeknikveri     08 Mayıs 2022 06:06

Lexus LC 500'ün şu anda satışta olan en güzel arabalardan biri olduğunu söylemek abartı olmaz ve tam arabanın daha iyi görünemeyeceğini düşündüğümüzde, Sugar Design'ın bu çizimlerine rastladık.

Lexus LC 500 Shooting Brake O Kadar Muhteşem ki Gerçek Olmasını İsterdik
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

LC 500 coupe'nin mükemmele yakın oranlarıyla uğraşmaya çalışmak yerine, render sanatçısı arabayı bir Shooting Brake olarak hayal etti. Elbette, Lexus'un LC 500'ün böyle bir versiyonunu üretme şansı kesinlikle yok, ancak yaptıysa, elinde bir kazanan olabilir.
 

Aracın ön yarısı büyük ölçüde normal bir LC 500 ile aynı. Fark edeceğiniz ilk değişiklik, Coupe'de olduğundan daha geriye uzanan uzun tavan çizgisi. Gözden geçirilmiş çatıyı tamamlayan uzatılmış yan camlar. Karakteristik Shooting Brake profili, benzersiz arka cam ve çatıdan çıkan dudak spoyleri sayesinde özellikle otomobil arkadan bakıldığında görülebilir.
 

Sugar Design daha sonra, bronz renkli jantlar ve bronz C sütunlarıyla kontrast oluşturan ince bir mavi boya şemasıyla otomobili daha da muhteşem hale getirdi.
 

Uzun bir süre boyunca, Lexus Coupe'nin LC F adlı amiral gemisi bir varyantını geliştiriyormuş gibi görünüyordu. Bu modelin BMW M8 Competition'a rakip olması bekleniyordu ve çift turboşarjlı 600 hp'nin çok üzerinde 4.0 litrelik bir V8'e sahip olacak şekilde ayarlanmıştı. Ne yazık ki, bu varyant hiçbir zaman olmadı, bu da otomobilin yalnızca LC 500 ve LC 500h görünümlerinde mevcut olduğu anlamına geliyor.
 

Not: Bunlar, Sugar Design'dan bağımsız yorumlamalardır ve Lexus ile ilgili değildir veya Lexus tarafından desteklenmemektedir.

Son Güncelleme : 08 Mayıs 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo