Lynk & Co'nun 05 Konsepti Hızlı ve Öfkeli

Ototeknikveri     12 Mayıs 2022 01:18

Lynk & Co. tarafından tasarlanan ilgi çekici yeni bir konsept otomobilin birkaç görseli yayınlandı.

Lynk & Co'nun 05 Konsepti Hızlı ve Öfkeli
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çalışma, Çinli moda şirketi inxxstreet'in yardımıyla oluşturuldu ve 05 SUV'u temel alıyor. Sunulan aracın dijital dünyadan ibaret kalıp kalmayacağı veya Lynk & Co'nun tasarım ekibinin neler yapabileceğini göstermek için konseptin gerçek boyutlu bir versiyonunu üretip üretmeyeceği belirsizliğini koruyor.



Konseptin 05'e dayandığını hemen fark edeceksiniz, ancak üretim versiyonu coupe-crossover ile çok az ortak noktası var. Ön uçta tanıdık bir far seti var ama bunun dışında hemen hemen her şey yeni. Bu, çarpıcı biçimde tasarlanmış bir ön tampon, şık LED gündüz farları ve ince siyah bir ızgara ile ayırt edici bir ön fasya içeriyor.



Çılgın tasarım 05'in yan taraflarında da devam ediyor, en ufak bir eğri belirtisi bile olmayan ve düz çizgilerden ve düz yüzeylerden oluşan geniş ön ve arka tekerlek davlumbazları sayesinde. Gözümüze göre, keskin tasarım felsefesi bize biraz abartılı bir özel Lamborghini Reventon'u hatırlatıyor. Aero disklere sahip bir dizi ralliden ilham alan jant da göze çarpıyor.



Lynk & Co, 05'in arkasında daha fazla tasarım değişikliği yaptı ve belirgin bir dudak spoyleri, heybetli bir tampon ve dört büyük egzoz borusu seti geliştirdi. Kelimenin tam anlamıyla aşırı ve araba halka tanıtılırsa, şüphesiz birçok kişinin başını döndürecektir.



Yerel basın, konseptin yola çıkan 05 ile aynı güç aktarma sistemine sahip olacağından şüpheleniyor. Bu, 187 kW (250 hp) ve 350 Nm üreten 2.0 litrelik turboşarjlı bir motor anlamına geliyor ve 8 ileri otomatik ya da manuel şanzımanla sunuluyor.

Son Güncelleme : 12 Mayıs 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo