Yeni Fiat Tipo ve Panda Garmin Özel Sürümleri Ücretsiz Akıllı Saatle Geliyor

Ototeknikveri     15 Mayıs 2022 08:46

Fiat, Garmin ile birlikte Tipo ve Panda serilerine yeni özel sürüm modeller ekliyor. Cross modellerini temel alan yeni Tipo ve Panda Garmin, birçok standart kit ve ücretsiz bir Garmin Venu Sp akıllı saati ile serinin en üstünde yer alıyor.

Yeni Fiat Tipo ve Panda Garmin Özel Sürümleri Ücretsiz Akıllı Saatle Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fiat, yeni Garmin sürümlerinin açık hava meraklılarını hedeflediğini söylüyor. Her iki model de turuncu vurgular, mat açık gri ayna kapakları ve siyah jantlarla birlikte özel Foresta Green renginde boyanmış. Tasarım ve Garmin rozetleri, Tipo Cross ve Panda Cross modellerinde zaten bulunan plastik kaplama, alüminyum tarzı kaydırma plakaları ve yerden yükseklik artışı ile tamamlanıyor.



Özel tasarıma alternatif olarak, alıcılar Panda Garmin'i Beyaz, Metalik Gri ve Siyah renklerde alabilirken, Tipo Garmin Gelato White, Colosseo Gray, Maestro Gray ve Cinema Black olarak hem hatchback hem de station wagon gövde stilleriyle sunuluyor.



Panda Garmin, 15 inç jantlar, sis farları, LED gündüz farları, turuncu dikişli siyah kumaş döşeme, otomatik klima ve 7 inç bilgi-eğlence dokunmatik ekranı ile standart olarak geliyor. Kaputun altında 69 hp (51 kW / 70 PS) üreten yarı hibrit 1.0 litrelik üç silindirli motor yer alıyor.



Tipo Garmin, turuncu detaylara sahip 17 inç siyah alaşım jantlar, LED farlar ve arka lambalar, 7 inç dijital gösterge paneli, UConnect 5 bilgi-eğlence sistemi için 10.25 inç dokunmatik ekran, otomatik klima, hız sabitleyici, elektrikli arka camlar, yumuşak dokunuşlu direksiyon simidi ve vites topuzu ve bir ön kol dayama yeri ile geliyor. ADAS özellikleri, Dikkat Asistanı, Trafik İşareti Tanıma, Akıllı Hız Asistanı ve Şerit Kontrolünü içeriyor. Tipo Garmin için motor seçenekleri arasında 99 hp (74 kW / 100 PS) turboşarjlı 1.0 litre benzinli, 128 hp (96 kW / 130 PS) turbo dizel 1.6 litre, ayrıca yakın zamanda eklenen yarı hibrit 1.5 litre 128 hp (96 kW / 130 PS) benzinli turbo motor yer alıyor.


Özel sürümlerin alıcıları, 1,3 inç dokunmatik ekran, dahili GPS, altı güne kadar dayanan bir pil, Bluetooth ve önceden yüklenmiş 20 açık ve kapalı spor uygulaması ile birlikte gelen ücretsiz bir Garmin Venu Sq akıllı saate sahip olacaklar. Fiat, Tipo ve Panda Garmin için fiyatlandırma açıklamadı, ancak bunların mevcut en üst seviye donanımlardan çok daha pahalı olacağını sanmıyoruz.

Son Güncelleme : 15 Mayıs 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo