2023 Subaru Legacy Biraz Makyajla 2.4L Turbo Kazanıyor

Ototeknikveri     16 Mayıs 2022 08:28

Güncellenen 2023 Subaru Legacy'nin "cesur görünümü" bizce herkese göre değil.

2023 Subaru Legacy Biraz Makyajla 2.4L Turbo Kazanıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2023 Legacy, dikkatleri üzerine çeken bir şey için zamansız bir tasarımdan kaçınmış ve değişiklikler hemen göze çarpıyor. Güncellemeler, büyük ölçüde, yeni LED farlarla çevrili devasa bir ızgaraya sahip olan ön kısma odaklanıyor. Daha aşağıda, geniş bir merkezi hava girişi ve plastik sis farı çevrelerine sahip daha agresif bir tampon var.



Öne çıkmak isteyen müşteriler, revize edilmiş Sport donanım seviyesini tercih edebilir. Yan aynalarda ve arka spoylerde kırmızı ızgara vurgusu ve magnetite gray metalik süslemeler ile ayırt ediliyor. Model ayrıca gri bir kaplamaya sahip 18 inç alaşım jantlarla donatılmış.



Kabine taşınan Legacy Sport, kırmızı kontrast dikişli özel siyah ve gri döşemeye sahip. Alıcılar ayrıca elektrikli bir açılır tavan, GPS navigasyonu ve Ters Otomatik Frenleme ile DriverFocus Dikkat Eksikliği Azaltma Sistemi gibi ek güvenlik ekipmanları bulacaklar.



Legacy Sport, 182 hp (136 kW / 185 PS) ve 238 Nm tork üreten doğal emişli 2.5 litrelik dört silindirli bir motorla gelirken, Subaru aslında otomobile biraz sportiflik enjekte etmeye karar verdi. Sonuç olarak, spor ayarlı bir süspansiyona ve 260 hp (194 kW / 264 PS) ve 375 Nm tork geliştiren yeni standart 2.4 litrelik bir turbo motora sahip. Diğer tüm 2023 Legacy modellerinde olduğu gibi sürekli değişken şanzıman ve simetrik dört tekerlekten çekiş sistemi ile eşleştirildi.



Ek değişiklikler sınırlı, ancak Legacy'nin 11.6 inçlik Starlink bilgi-eğlence sistemi artık kablosuz Android Auto ve kablosuz Apple CarPlay'in yanı sıra "ses, HVAC ve araç özellikleri için geliştirilmiş ekran kontrolleri" içeriyor. Navigasyonlu modeller ayrıca yeni what3words entegrasyonuna sahip.



Ayrıca Legacy Sport ve Touring XT'deki Tüm Hava Koşullarına Uygun Paket, artık dokunduğunuz her yerde sizi ısıtacak 360 derece ısıtmalı bir direksiyon simidine sahip. Touring XT ayrıca kontrast oluşturan gümüş dikişli yeni Slate Black Nappa deriyle geliyor.



Güvenlik cephesinde, Şerit Değiştirme Asistanı ve Arka Çapraz Trafik Uyarısı ile Kör Nokta Tespiti ile donatılmış modellerde artık 80 km/s'nin altındaki hızlarda çarpışmaları önlemeye yardımcı olan Otomatik Acil Durum Direksiyon bulunuyor. En üst seviye Legacy Touring XT ayrıca, "araç düşük hızda bir kavşağa girdiğinde yayaları ve bisikletleri daha erken tanımak için görüş alanını daha da genişleten" bir Geniş Açılı Mono Kameraya sahip.



2023 Subaru Legacy, bu sonbaharda ABD bayilerine, piyasaya sürülmeye daha yakın bir tarihte bildirilecek fiyatlar ile ulaşacak.

Son Güncelleme : 16 Mayıs 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo