2023 Mercedes GLC SUV'den Yeni Teaser

Ototeknikveri     17 Mayıs 2022 07:17

Mercedes, SUV'nin 1 Haziran'daki tanıtımından önce yaklaşmakta olan 2023 GLC'sinin bir teaser görüntüsünü yayınladı.

2023 Mercedes GLC SUV'den Yeni Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Karartılmış görüntü, yalnızca kompakt SUV'nin ince arka ışık kümelerini gösteriyor, ancak fotoğraf düzenleme yazılımıyla yapılan bir miktar değişiklik, otomobilin tüm arka köşesini ortaya çıkarıyor.



Aydınlatılmış görüntü, arka lambaların mevcut otomobilinkinden daha ince olduğunu, ancak resmin karartılmış versiyonunda göründüğü kadar ince olmadığını doğruluyor ve gördüğümüzün geri kalanı, aracın kamuflajlı casus fotoğraflarının bıraktığı boşlukları doldurmaya yardımcı oluyor. Küçük tavan spoylerine, difüzöre ve arka tekerleklerin hemen arkasındaki alt tampondaki (muhtemelen sahte) havalandırmalara bakılırsa, resimdeki araba AMG-Line versiyonu olmalı.
 

2023 GLC, yakın zamanda tanıtılan C-Serisi sedan ile aynı platforma sahip, ancak C-Serisi vagondan bile daha pratik olabilir. Mercedes, yeni GLC'nin "değişken bir alana" sahip olacağını ve birçok SUV ve crossover'da ortak olan ancak eski GLC'nin ekipman listesinde eksik olan sürgülü arka koltuklara sahip olacağını öne sürüyor.


Mercedes ayrıca GLC'nin şirketin MBUX bilgi-eğlence sisteminin en son sürümünü ve "tamamen dijitalleştirilmiş" bir kokpiti alacağını doğruladı, bu da muhtemelen Benz'deki diğer otomobillerden 12,3 inç dijital gösterge paneli ve 11.9 inç dikey dokunmatik ekranı ödünç alacağı anlamına geliyor.



Mercedes, GLC'nin teknik ayrıntılarını açıklamamış olsa da, 4Matic dört tekerlekten çekiş ile standart olarak geleceğini söylerken, serideki her motorun bir tür hibrit yardıma sahip olacağını ima ediyor. Güç aktarma organlarının, yarı hibrit destekli 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli motorlar veya Mercedes'in 100 km menzil sunacağını iddia ettiği bir PHEV seçeneği ile C-serisinde bulunanları yakından yansıtmasını bekleyebiliriz.



Bazı pazarlar için dizel seçenekleri mevcut olabilir ve yakın zamanda ortaya çıkan C 43'te olduğu gibi 402 hp (408 PS) üreten yarı hibrit turboşarjlı 2.0 litrelik bir motorla donatılmış bir GLC 43 dahil olmak üzere çeşitli AMG teklifleri olacak ve seriye yön veren bir GLC 63 de bulunacak. 2023 GLC, 2022'nin sonundan önce showroomlarda olmalı, ancak bunun hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, Mercedes'in bir ürün lansmanının perde arkasına kafası karışmış film yönetmeni ve bir F1 sürücüsü ile kurgusal bir görünüm olarak sunduğu 1 Haziran'daki canlı tanıtımı izleyebilirsiniz.

Son Güncelleme : 17 Mayıs 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo