2023 BMW M4 50 Jahre Edition Renkli ve Çekici

Ototeknikveri     24 Mayıs 2022 02:10

2023 M4'ün, BMW M'nin 50. yıl dönümünü kutlayan sınırlı sayıda üretilen 50 Jahre versiyonu Avrupa ve diğer piyasalarda sunulacak.

2023 BMW M4 50 Jahre Edition Renkli ve Çekici
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW, M4 50 Jahre Edition'ı Carbon Black, Macao Blue, Brands Hatch Grey, Imola Red ve San Marino Blue renklerinde satacak. Boya ile kontrast oluşturan, çift kollu tasarıma sahip 19 inç ön ve 20 inç arka M dövme jantlar Orbit Grey Matt ve Gold Bronze Matt olarak sunuluyor.



Çin'de, bir M4 50 Jahre Edition'ın anahtarlarını almak isteyenlere Kaplan Yılı'nı kutlamak için Fire Orange ve Stratus Grey renkleri de sunulacak. Çin'e özgü Fire Orange boyalı modellerde Orbit Grey Matt jantlar bulunurken Stratus Gray modeller Gold Bronze Matt jantlarla gelecek.



Bu sınırlı seri üzerinden üretilen tüm BMW M4 modelleri ayrıca, 'Edition 50 Jahre BMW M' yazısına sahip kapı eşiği panelleri, orta konsolda aynı yazıya sahip metal bir plaket ve koltuk başlıklarında özel bir baskı dahil olmak üzere bazı özel iç mekan özelliklerine sahip. Koltuk başlıklarındaki baskılar hem M spor koltuklar hem de isteğe bağlı M karbon yarış tipi koltuklar için mevcut.



Tahmin edebileceğiniz gibi, M4 50 Jahre Edition, M4 Competition'a dayanıyor. Bu nedenle, 503 hp güç üreten 3.0 litrelik çift turboşarjlı altı silindirli motor da geliyor.



BMW, modelin üretimini sınırlayacağını söylüyor ancak kaç adet üretileceğini belirtmedi. Aracın satışa sunulacağı pazarların tam listesi de onaylanmadı.



Bildiğimiz bir şey, Kuzey Amerika'ya özel M3 Edition 50 Jahre BMW M'nin yalnızca 500 örnekle sınırlı olacağı ve M3 Competition xDrive'ı temel aldığı. Techno Violet, Deep Interlagos Blue, Fire Orange III ve Limerock Grey renklerinde sunuluyor. Bu model için ABD fiyatlandırması 96.695 dolardan başlıyor.

Son Güncelleme : 24 Mayıs 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo