VW Amarok'un En Son Teaser'ı Akıllı Far Teknolojisine Odaklanıyor

Ototeknikveri     26 Mayıs 2022 07:53

Yeni nesil Amarok'un gelişimi devam ederken, Volkswagen pickup için daha açıklayıcı teaserlar yayınladı. Sonuncusu, Amarok'un şirketin IQ.Light teknolojisinden faydalanacak isteğe bağlı matris LED farlarına odaklanan kısa bir video.

VW Amarok'un En Son Teaser'ı Akıllı Far Teknolojisine Odaklanıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

VW, yeni Amarok'u "premium pickup" olarak adlandırıyor, bu terim tasarım ve donanımla doğrulanması gereken bir terim. Bu bağlamda, Amarok'un tüm donanım seviyeleri LED farlarla standart olarak gelecek, ancak daha pahalı donanım seviyeleri, VW'nin geri kalanında olduğu gibi IQ.Light matrix LED teknolojisi ile daha da ileri gidecek.



Teaser, Amarok'un içlerindeki sayısız LED'i göstermek için bilgisayar tarafından oluşturulan görsellerle abartılı far grafiklerini ortaya koyuyor. Diğer özellikler, karşıdan gelen trafiğe, sokak aydınlatmasına veya trafik ışıklarına, viraj ışıklarına ve tabii ki kümeleri çevreleyen gündüz sürüş ışıklarına göre ayarlanan otomatik kararan uzun farı içeriyor.



Volkswagen Ticari Araç, Amarok'un hafif ticari araç segmentine daha fazla teknik özellik sunacağını vaat ediyor. Daha önce 30'dan fazla ADAS, 10 yöne ayarlanabilen koltuklar, dijital gösterge paneli, özel bir ses sistemi ve dekoratif dikişli deri görünümlü yüzeyler onaylanmıştı. Bu özelliklerin çoğunun mekanik olarak ilgili Ford Ranger ile paylaşılacağından şüpheleniyoruz.



VW, tasarımla ilgili bilgi vermenin yanı sıra, motor yelpazesinin 2,0 litre ile 3,0 litre arasında ve dört veya altı silindirli bir benzinli ve dört adede kadar dizel seçeneği içereceğini resmen onayladı. Arkadan çekiş, isteğe bağlı dört tekerlekten çekiş veya kalıcı dört tekerlekten çekiş düzenleriyle birleştirilecek.



Seri, giriş seviyesi Amarok, orta sınıf Life ve Style ile iki amiral gemisi donanımını içerecek; off-road odaklı PanAmericana ve yol odaklı Aventura. Ayrıca, piyasaya bağlı olarak dört kapılı çift kabinli veya iki kapılı tek kabinli gövde stilleriyle sunulan yeni Amarok'un 5.350 mm (210,6 inç) uzunluğa sahip olacağını da biliyoruz.



2022'nin sonunda yapılması planlanan resmi tanıtımına yaklaştıkça yeni nesil VW Amarok hakkında daha fazla şey öğreneceğiz.

Son Güncelleme : 26 Mayıs 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo