Fisker CEO'su PEAR Electric Crossover'dan Teaser Yayınladı

Ototeknikveri     29 Mayıs 2022 02:28

Fisker Inc.'in CEO'su Henrik Fisker, şirketinin yakında piyasaya çıkacak uygun fiyatlı elektrikli otomobili PEAR'ın yeni bir fotoğrafını Instagram'dan yayınladı. Fisker, fotoğrafın yanı sıra geliştirme sürecinin ilerleyişi hakkında da bazı bilgiler paylaştı.

Fisker CEO'su PEAR Electric Crossover'dan Teaser Yayınladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fisker, “29.900 doların altında ve Devrim niteliğinde bir elektrikli otomobil. Şu anda nasıl ucuz bir araba yapılacağını yeniden tanımlamak için tam gaz çalışıyoruz. Parçaları küçültmek, daha basit hale getirmek.” diye yazdı.



Gerçekten de Fisker, şirketin "başlangıçta belirttiğinden daha erken bir PEAR prototipi göstermesini" beklediğini yazarak, yaklaşmakta olan PEAR için heyecanlı görünüyordu.



Fisker geçmişte crossover'ın 2024'te geleceğini ve otomobil üreticisinin bunun için Şubat ayında rezervasyon almaya başladığını belirtmişti. 10 gün sonra 1.500 rezervasyon aldığını bildirdi. Ayrıca Foxconn'un aracı Lordstown, Ohio'daki yeni satın aldığı fabrikasında üreteceğini duyurdu.



Fisker'in yukarıda önerdiği gibi kısa çıkıntıları ve geniş saran ön camı ile çok sportif olarak tanımlanan PEAR, maliyetleri düşürmek için son derece basit bir şekilde üretilecek. Bu, bagaja erişmek için geleneksel bir bagaj kapağı anlamına gelmiyor. Ancak CEO, “geleneğin yerini alacak benzersiz özelliklere” sahip olacağını vaat ediyor.



Yeniden canlandırılan marka için duyurulan ikinci elektrikli otomobil olan PEAR, Ocean SUV'dan daha küçük bir crossover olacak. Bugün başka bir gönderide Fisker, şirketin araçlarından biri için HVAC kontrol anahtarları gibi görünen bir dizi düğmeyi gösterdi. Yönetici, daha geniş otomotiv endüstrisini etkileyen tedarik zinciri sorunlarına rağmen bunları üretim versiyonunda görmenin "süper havalı" olduğunu ekledi.



Fisker, başka bir Instagram gönderisine göre “dünyanın en uzun menziline” sahip dört koltuklu üstü açılır bir grand tourer olan Project Ronin ile PEAR ve Ocean'ı takip edecek. Otomobil üreticisi, önümüzdeki Ağustos ayında bir prototipini sergilemeyi planlıyor.

Son Güncelleme : 29 Mayıs 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo