Audi, 2024 A4 Avant'ın Kaslı Omuzlarını Kamuflaj Altında Gizleyemiyor

Ototeknikveri     29 Mayıs 2022 07:25

Alplerde kar erimiş olabilir ama Audi, yaklaşmakta olan araçlarını dağların yükseklerinde test etmeye devam ediyor. Casus fotoğrafçılar tarafından çekilen en son fotoğraflar A4 Avant'tan.

Audi, 2024 A4 Avant'ın Kaslı Omuzlarını Kamuflaj Altında Gizleyemiyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

En son daha soğuk, daha gri iklimlerde görülen yeni model burada, kamuflaj altında bile oldukça yakışıklı görünüyor. Tasarımının çoğu gizli kalsa da, buradaki açıların zenginliği ve ışık, yeni modelin pratik bir wagon olarak bile kaslı omuzlara sahip olacağını ortaya koyuyor ve bu da bize onun için bolca umut veriyor.



Başka yerlerde, A4 Avant telaşlı tasarım çizgileri tarafından daha az engellenecek gibi görünüyor ve yetenekli dijital sanatçı Josh Byrnes'in yaptığı analizde belirttiği gibi, firma görsel hareketlilik yaratmak için dışbükey ve içbükey şekillerin etkileşimine güvenecek gibi görünüyor. Şimdiye kadarki tasarımı çizimlerde de görebilirsiniz.



İçten yanmalı motorları kullanan son nesil A4 olması beklenen yeni nesil Audi A4, mevcut modelin de bulunduğu MLB platformunun değiştirilmiş bir versiyonunu kullanacak.



Bununla birlikte, hafif hibrit 48 voltluk bir sistemden yararlanacak güncellenmiş 2.0 litrelik dört silindirli bir motor alması bekleniyor. Ayrıca, muhtemelen Q5 PHEV'deki güç aktarma organları ile yakından ilgili olacak bir plug-in hibrit versiyonu da bekleniyor. Haberler, yüksek performanslı RS4'ün de elektrikli olacağını ve mevcut RS4'ün 444 hp (331 kW/450 PS) ve 600 Nm torktan daha fazlasını üreten bir plug-in hibrit güç aktarma sisteminden yararlanacağını gösteriyor.



469 hp (350 kW/475 PS) ve 800 Nm tork üretebilen tamamen elektrikli bir elektrikli RS4'ün de seriye katılacağı söyleniyor. Porsche ile birlikte geliştirilen tamamen elektrikli KKD platformuna dayalı olarak, daha az yoğun (muhtemelen daha uzun menzilli) bir versiyon da bekleniyor.



Yeni A4'ün önümüzdeki yıl bir 2024 model yılı olarak çıkmasını bekliyoruz.

Son Güncelleme : 29 Mayıs 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo