Elektrikli 2023 Porsche Macan'ın İç Mekanına Bakış

Ototeknikveri     02 Haziran 2022 07:58

Casus fotoğrafçılar, yaklaşan 2023 Porsche Macan EV'nin iç tasarımının şimdiye kadarki en detaylı görüntülerine ulaştılar. Kabin daha önce sadece ağır kamuflaj altında görülebiliyordu, şimdi çok daha fazla ayrıntı ortada.

Elektrikli 2023 Porsche Macan'ın İç Mekanına Bakış
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dijital gösterge paneli şimdi açıkken, Porsche'nin üç elemanlı arayüzünü görebiliyoruz. Marka için her zamanki gibi ortada bir hız göstergesi ve her iki taraftaki araç bilgileri ile kurulum, tam olarak aynı olmayacak olsa da, mevcut Macan'dan büyük bir ayrılma olmayacak gibi görünüyor.



Bilgi-eğlence ekranı zor görünse de alt orta konsolda dokunmatik kapasitif bir panel görülebiliyor. Orada, klima ve havalandırma kontrolleri, koltuk ısıtması ve diğer düğmeler hem sürücüler hem de yolcular için kolayca erişilebilir olacak.



Dış tasarımın birçok bilgilendirici fotoğrafını elde etmemize rağmen, Porsche hala SUV'nin birçok ince detayını kamuflaj altında saklıyor. Ancak modelin aktif arka spoylerini ve büyük tekerleklerini görebiliyoruz.



Aydınlatma elemanları, pencere tasarımı ve ön ve arka kaplamalar otomobil üreticisi tarafından hala gizleniyor ancak Macan'ın genel olarak coupe benzeri silueti gizlenemiyor.



Macan, Audi ile birlikte geliştirilen ve hızlı şarj için 800 voltluk teknolojiye erişim sağlayan KKD platformunu temel alacak. Güç ve performans rakamları henüz açıklanmasa da Audi, yine KKD platformunu temel alan A6 e-tron konseptini ortaya çıkardığında, aracın 470 hp (350 kW/476 PS) güç çıkışı ve 800 Nm tork sunduğunu söyledi. Ayrıca Porsche'nin teknik özellikleri farklı olsa da 700 km'lik bir menzil vaat ediyordu.



Neyse ki, kesin olarak öğrenmeden önce çok fazla beklememiz gerekmeyecek. Porsche'nin bu yıl Macan EV'yi tanıtması bekleniyor ve üretimin 2023'ten önce başlaması bekleniyor.

Son Güncelleme : 02 Haziran 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo