Polestar 2 BST Edition 270 Tanıtıldı

Ototeknikveri     02 Haziran 2022 09:29

Geçen yılki Goodwood Hız Festivali'ndeki yüksek performanslı Polestar 2 konseptini hatırlıyor musunuz? Halkın onu bu kadar iyi karşıladığı gerçeği, şirketin üretim için yeşil ışık yakmasına neden oldu ve bu da Polestar 2 BST Edition 270 ile sonuçlandı. Sınırlı üretim özel ürün, Avrupa, Çin ve Kuzey Amerika için ayrılmış 270 birimle satışa sunulacak.

Polestar 2 BST Edition 270 Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Üretim versiyonu, daha az agresif bir ön tampon tasarımına sahip olmasına rağmen konsepte benziyor. Yine de tamponlar ve yan marşpiyeler için aerodinamik bir uzantı, yeniden tasarlanmış bir ızgara ve kaporta boyunca uzanan isteğe bağlı mat-siyah bir şerit alıyor. Polestar 1'den ilham alan güzel bir siyah boyalı 21 inç alaşım jant seti, model için özel olarak geliştirilmiş tutuculuğu yüksek 245/35R21 Pirelli P Zero lastiklerle kaplanmış.



Özel sürüm, Thunder veya Snow dış görünümünde mevcut, ancak daha koyu bir görünüm tercih edenler için isteğe bağlı bir Batlleship Gray saten kaplama da mevcut. Her durumda, standart Charcoal WeaveTech iç tasarımındaki altın emniyet kemerleriyle uyumlu parlak siyah vurgular ve altın detaylar (fren kaliperleri, amortisör elemanları, valf kapakları) ile birlikte geliyor.



Çift elektrik motorları, 78 kWh pilden güç alarak 470 HP (350 kW / 476 PS) ve 680 Nm tork üretecek şekilde ayarlandı. Bu, Polestar 2 Uzun Menzilli Çift Motorun 402 HP (300 kW / 408 PS) üzerinde bir artışı temsil ediyor ve geçen yılki konsept rakamlarına uygun.



Şasi yükseltmeleri, yanıt vermeyi ve yol tutuşunu iyileştiren yeni bir kurulumla 25 mm (1 inç) alçaltılmış bir süspansiyon içeriyor. Şimdiye kadarki en sportif Polestar 2, kaputun altına monte edilmiş yardımcı ayar kanatçıkları, yüzde 20 daha sert yaylar ve ilave bir ön gergi çubuğu ile özel Öhlins 2 yollu ayarlanabilir amortisörlere sahip. Polestar 2, 4 pistonlu Brembo kaliperlerle zaten mevcut olduğundan, frenler değişmedi.



Polestar, Polestar 2 BST Edition 270 için fiyatlandırmayı açıklamadı, ancak Avrupa, Kuzey Amerika ve Çin'deki ilgilenen müşterilerin ilgilerini web sitesi aracılığıyla ifade etmeleri gerektiğini söyledi. 270 adet performans odaklı elektrikli otomobilin üretimi 2022 yılının ortalarında başlayacak ve ilk teslimatların dördüncü çeyrekte gerçekleşmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 02 Haziran 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo