Makyajlı Lynk & Co 03 Sportif Görünüyor

Ototeknikveri     12 Haziran 2022 02:12

Lynk & Co 03, 2018'den beri piyasada olduğundan, bir stil güncellemesinin zamanı gelmişti. Makyajlı model Çin'de sızdırıldı ve selefine göre, özellikle ön kısımda cesur tasarım değişiklikleri gösterdi.

Makyajlı Lynk & Co 03 Sportif Görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kapsamlı makyaj, Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı web sitesi tarafından sızdırılan belgelerde resmi çıkıştan önce ayrıntılı olarak açıklandı. Sedan, profilde aynı gövde panellerini koruyor, ancak yeniden tasarlanan ön yüz ve arka kısım sayesinde oldukça farklı görünüyor.



Önde, yeni tampon, tüm girişlerin tek bir grafiğe bağlı olduğu tasarımıyla sportif görünmeye çalışıyor. Ağız benzeri tasarım, ana LED farları barındıran bölünmüş farların alt kısmını ve uzun ızgarayı alt hava girişinden ayıran gövde renginde bir kanadı içeriyor. Yüksek monteli gündüz sürüş ışıkları da yeniden tasarlandı.



Arkada, plaka, daha belirgin bir difüzör, çift oval egzoz borusu ve yanlarda daha büyük sahte havalandırmalar alan arka tampona taşındı. Arka lambalar zaten siyah bir şeritle bağlanmıştı ancak LED'lerin sayısı artırılarak Lynk & Co yazısı için daha az alan bırakıldı. Fotoğraflar, standart modelin (kırmızı) yanı sıra daha sportif 03+ varyantı (siyah çatılı sarı) da içeriyor. Bu, farklı alaşım jantlar ve bir ayırıcı, yan marşpiye eklentileri, sıra dışı stile sahip bir arka spoyler, daha büyük bir difüzör ve dörtlü egzoz boruları içeren daha şık bir gövde kiti ile birlikte geliyor.



Belgeler, makyajlı Lynk & Co 03'ün dört farklı varyantta sunulacağını ortaya koyuyor. Yanmalı motor ile çalışan versiyonlar, giriş seviyesi modelde 215 hp (160 kW / 218 PS), orta seviyede 251 hp (187 kW / 254 PS) üreten turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motorla donatılmış. Performans odaklı Lynk & Co 03+'da ise aynı motorla 262 hp'ye (195 kW / 265 PS) kadar güç çıkışı var.



Volvo'daki kardeşlerini yansıtan 1.5 litrelik üç silindirli motora ve elektrikli motora sahip hibrit bir versiyon da var. Lynk & Co 03, Kompakt Modüler Mimariyi (CMA) yakın zamanda makyajlanan Volvo XC40 ve Geely KX11 de dahil olmak üzere çeşitli modellerle paylaşıyor.



Makyajlı Lynk & Co 03 muhtemelen önümüzdeki aylarda tanıtılacak ve kısa bir süre sonra Çin'de satışlar başlayacak.

Son Güncelleme : 12 Haziran 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo