Güncellenen 2023 Hyundai Venue Hindistan'da Detaylandırıldı

Ototeknikveri     20 Haziran 2022 06:49

Geçen hafta Hyundai Venue makyajının ilk resmi fotoğraflarının yayınlanmasının ardından şirket, güncellenen modeli Hindistan'da tamamen tanıttı. İlk tanıtımından üç yıl sonra Hyundai Venue, kabin içinde daha fazla bilgi-eğlence ve bağlantı özellikleri kazanırken stil güncellemelerinden yararlanıyor.

Güncellenen 2023 Hyundai Venue Hindistan'da Detaylandırıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Daha büyük Koyu Krom ızgara, revize edilmiş bölünmüş farlar, uzatılmış tampon girişi, alüminyum tarzı koruma plakaları, tam genişlikte LED arka lambalar ve ince ayarlı arka tampon dahil olmak üzere tasarım değişikliklerini zaten ele aldık. Tüm bu unsurlar, Mekanı Hyundai'nin markanın Duyusal Sportiflik tasarım dilini içeren daha yeni modellerine yaklaştırıyor.



Mekan 3.995 mm uzunluğa ve 2.500 mm aks mesafesine sahip, rakamlar yeniden tasarlanmış tamponlara rağmen makyaj öncesi Hint özellikli modelle aynı. ABD'ye özel iç mekanın 4.040 mm ile 2.520 mm aks mesafesi ile biraz daha uzun olduğunu unutmayın.



İçeride, giriş seviyesi hariç tüm modellerde standart donanım olarak bulunan 8 inç dokunmatik ekrana sahip yeni bir bilgi-eğlence sistemi öne çıkıyor - tıpkı yeni dijital gösterge panelinde olduğu gibi. Sistem, 60'tan fazla Bluelink bağlantılı araç servisi ile uyumlu ve kablosuz yazılım güncellemeleri, uzaktan kilitleme/kilit açma, çoklu bölgesel dil desteği ve Alexa veya Google Asistan kullanılarak Evden araca (H2C) sistemi aracılığıyla uzaktan sesli komutlar içeriyor.



Yeni Eco, Normal ve Sport sürüş modları, dijital gösterge panelindeki grafiklerin rengini değiştirirken güç aktarım mekanizmasının tepkisini de ayarlıyor. Mekan aynı zamanda diğer birçok Hyundai ve Genesis modelinde bulunan “Sounds of Nature” özelliğinden de yararlanıyor. Pratiklik açısından iki kademeli yatırılabilen arka koltuk, arka A/C havalandırmaları, soğutmalı torpido gözü, ön ve arka USB bağlantı noktaları ve ayrıca kablosuz şarj pedi bulunuyor. Güvenlik konusunda Hyundai, listede herhangi bir ADAS bulamamamıza rağmen, Mekanın altı hava yastığı ve 30'dan fazla mevcut güvenlik özelliği ile geldiğini söylüyor.



Selefi gibi, makyajlı Hyundai Venue de iki benzinli ve bir dizel olmak üzere üç motor seçeneğiyle sunuluyor. Giriş seviyesindeki doğal emişli Kappa 1.2 MPi benzinli motor, 82 hp (61 kW / 83 PS) güç çıkışı ve 113,8 Nm tork üretiyor ve yalnızca beş vitesli düz şanzımanla eşleştiriliyor.



Daha güçlü turboşarjlı Kappa 1.0 T-GDi, 118 hp (88,3 kW / 120 PS) ve 172 Nm tork üretiyor ve altı ileri akıllı manuel şanzıman (iMT) veya yedi vitesli DCT otomatik ile eşleştirilebiliyor. Son olarak, 1.5 CRDi dizel, 99 hp (73.5 kW / 100 PS) güç çıkışı ve 240 Nm tork üretiyor ve altı ileri manuel şanzımanla eşleştiriliyor. Tüm versiyonlar önden çekişli.



2023 Hyundai Venue Hindistan'da ön siparişe açıldı. Hyundai, tasarım değişikliklerinin diğer pazarlara da uygulanıp uygulanmayacağından bahsetmedi.

Son Güncelleme : 20 Haziran 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo