Güncellenen Skoda Octavia'dan Casus Fotoğraflar

Ototeknikveri     21 Haziran 2022 03:19

Skoda Octavia'nın dördüncü nesli, orta yaş makyajına hazırlanıyor. Casus fotoğrafçılar, hem sedan hem de ön ve arka uçları kamuflaj kaplamalı wagon gövde stillerinin açıkta test edilen prototiplerini yakaladı.

Güncellenen Skoda Octavia'dan Casus Fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Önden başlayarak, Octavia daha ince dikey hava girişleri, revize edilmiş LED farlar ve hafifçe değiştirilmiş ızgara ile yeniden tasarlanmış bir tampon alacak. Yaklaşan Scala makyajında ??da benzer bir uygulama görüldü, bu nedenle yakın gelecekte tüm Skoda modelleri için yeni bir aile görünümü olacağından şüpheleniyoruz. Tahmin edilebileceği gibi, karışıma eklenebilecek yeni tekerlek tasarımları dışında profil mevcut modelle aynı kalıyor.



Skoda mühendisleri arkada çok fazla kamuflaj kullanmış olabilir, ancak değişikliklerin oldukça sınırlı olacağını düşünüyoruz. Mevcut modelin LED arka lambaları hala yeni görünüyor ve VW Group, yeniden tasarlanan arka tamponlarıyla genellikle muhafazakar, bu nedenle, döşemeye odaklanan herhangi bir farkla çok tanıdık bir görünüm bekliyoruz. Skoda Octavia'nın her iki prototipi de geçmişteki diğer Skoda görüntülerine benzer şekilde test amaçlı bir römork çekiyordu.



Octavia, iç tasarımı için övgüyle karşılandı, bu nedenle makyaj, büyük olasılıkla dijital gösterge paneli ve bilgi-eğlence sistemi dokunmatik ekranında yeni grafikler ve yazılımlar ile küçük teknolojik güncellemeler ve standart olarak daha fazla ADAS getirecek. Diğer bir olasılık ise, sürdürülebilir malzemeler ve daha fazla Simply Clever özelliği ile yeni döşeme seçeneklerinin eklenmesi.


Skoda Octavia şu anda benzinli (TSI), dizel (TDI), CNG (G-TEC), yarı hibrit (eTSI) ve plug-in hibrit (iV) motor seçenekleriyle sunuluyor. Motor seçenekleri, büyük olasılıkla, küçük değişikliklerle daha verimli hale getirilerek büyük ölçüde güncellemeye taşınacak. Giderek daha fazla alıcı onları tercih ettiğinden, Skoda muhtemelen elektrikli seçeneklere daha fazla dikkat edecek. Performans odaklı RS ve vRS versiyonlarının da benzinli, dizel ve PHEV formlarında yaşaması beklenirken, crossover tarzı Scout donanımının geleceğinden emin değiliz.



Makyajlı Skoda Octavia'nın, makyajlı Scala ve şu anda geliştirilmekte olan yeni nesil Superb'in ardından 2023'te gelmesi bekleniyor. AB'ye özel Octavia'daki benzer değişiklikler büyük olasılıkla Çin'e özel uzun dingil mesafeli Octavia Pro modeline de uygulanacak.

Son Güncelleme : 21 Haziran 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo