Lamborghini, Müşterilerini Urus ile İzlanda'da Bir Aylık Bir Maceraya Götürdü

Ototeknikveri     05 Temmuz 2022 04:07

Porsche Cayenne, BMW X5 ve diğer benzer SUV'ler gibi Lamborghini Urus da markası için büyük bir satış başarısı oldu. Şimdi Lamborghini, SUV'unun ne kadar yetenekli olduğunu bir grup müşteriyle birlikte İzlanda'da bir ay sürecek bir tura çıkararak gösteriyor.

Lamborghini, Müşterilerini Urus ile İzlanda'da Bir Aylık Bir Maceraya Götürdü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Esperienza Avventura veya "Macera Deneyimi", Lamborghini'nin araçlarının kapasitesini göstermek için düzenlediği bir dizi etkinliğe verdiği isim. Bu özel etkinlik Urus'a odaklandı ve Avrupa ve Orta Doğu'dan elli müşteriyi içeriyordu. Bir ay süren etkinlik boyunca, katılımcılar her gün yaklaşık 300 kilometre sürdü.



Arazi, 2021'de ortaya çıkan ve lav akışı devam eden yeni bir yanardağdan Kvernufoss şelalesine, güney İzlanda kıyılarındaki en ikonik yerlerden bazılarını içeriyordu. Lamborghini, Urus'un, alıcıların, serinin geri kalanından otomobillerle yapabileceklerinden çok daha fazlasını yapmasına izin verdiğine dikkat çekiyor. Tabii ki, kaputun altındaki çift turbo V8 buna yardımcı oluyor, ancak eklenen sürüş yüksekliği de öyle.



Lamborghini Satış ve Pazarlama Direktörü Federico Foschini, "Müşterilerin Urus'ta tanıdığı konumlandırma konsepti olan 'Unlock Any Road' burada her zamankinden daha fazla ifade edildi: sadece arabaların geçtiği farklı manzaralar ve olayın kesinlikle maceracı hissi nedeniyle değil, aynı zamanda birden fazla kişiye özel yapılandırması nedeniyle. Neredeyse sınırsız renk ve kişiselleştirme seçeneklerinin Urus sahibinin kişiliğinin bir yansıması haline geldiği otomobilde sunuluyor” dedi.



Foschini, CEO Stephan Winkelmann ile birlikte aşamalardan birinde yer aldı ve markanın patronu da oldukça heyecanlı görünüyordu. Winkelmann, "İzlanda gibi bir ortamda, onları test etmek için çok farklı rotalar ve yol yüzeyleri olan bir ortamda bu kadar çok Urus'u bir arada görmek olağanüstüydü" dedi. Bu, Norveç, Endülüs ve Transilvanya gibi yerleri zaten ziyaret etmiş olan Esperienza Avventura serisinin en yenisi.

Son Güncelleme : 05 Temmuz 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo