Toyota Crown Logosu Açıklandı, Yeni Model 15 Temmuz'da Tanıtılacak

Ototeknikveri     06 Temmuz 2022 01:28

Toyota, Japonya'daki özel bir web sitesi aracılığıyla yeni bir Crown'un geldiğini resmen onayladı. Yeni model, 15 Temmuz'da sedan ve SUV çizgilerini birleştirerek piyasaya sürülecek.

Toyota Crown Logosu Açıklandı, Yeni Model 15 Temmuz'da Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Teaser, gelecek modelin gövde stiliyle ilgili bir soruyla başlıyor. Ardından, altında “Discover your Crown” yazısı bulunan yeni logoyu görüyoruz. Dikkat ederseniz, Crown sedan'ın her nesli, daha basit grafiklerle bir kez daha yenilenen taç logosunun biraz farklı bir versiyonuyla geldi.



“Sedan mı? SUV mi?” Toyota, muhtemelen crossover tarzı bir modele işaret ediyor olsa da, yaklaşmakta olan Crown hakkında bize herhangi bir ayrıntı vermedi. Bununla birlikte, yakın zamanda çevrimiçi olarak ortaya çıkan bir dizi patent görüntüsü, bir fastback crossover silueti ve bZ4X'ten tanıdık stil ipuçları ile tamamen yeni bir modeli gösteriyor.



Daha önceki haberlere göre, yeni Toyota Crown crossover tarzı bir gövde stili benimseyecek ve Japonya, Çin ve Kuzey Amerika'da sunulması bekleniyor. Bayilerden sızdırılan belgeler, modelin ABD'ye Ekim 2022 gibi erken bir tarihte ulaşabileceğini gösteriyor. Japon medyası, yeni Crown'un hibrit ve tamamen elektrikli güç aktarma organları ile önden çekişli ve dört çekişli formlarında sunulan TNGA-K mimarisini temel alacağını bildiriyor.



Otomobil üreticileri, daha fazla yerden yüksekliği eğimli bir tavan çizgisiyle birleştiren fastback crossover modellerine yöneliyor. Yaklaşan Toyota Crown'un yanı sıra Ford Evos, Citroen C5 X ve Peugeot 408'de de benzer bir uygulama gördük. Yeni Crown'dan tanıtım gününe doğru daha fazla teaser gelmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 06 Temmuz 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo