2023 Honda Civic Type R'nin Beş Rengi

Ototeknikveri     06 Temmuz 2022 02:04

Yeni nesil Honda Civic Type R piyasaya çıkmak için gün sayıyor ve bununla ilgili teknik özellikleri henüz doğrulamamış olsak da, şimdi hangi renklerle satışa sunulacağını biliyoruz.

2023 Honda Civic Type R'nin Beş Rengi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

ABD bayilik bilgilerine erişimi olan bir Civic 11 Forumu üyesi, ABD'de beş renk seçeneğinin mevcut olacağını keşfetti. Bunlar Crystal Black Pearl, Boost Blue Pearl, Sonic Grey Pearl, Rally Red ve Championship White renklerinden oluşacak.



Bayilik bilgileri aynı zamanda beş renk seçeneğinin de eski FK8 nesli modelinde olduğu gibi siyah ve kırmızı vurgularla kontrast oluşturacağını ortaya koyuyor. Aslında, yeni Civic Type R'nin tüm renkleri FK8'de de mevcuttu.



Ayrıca yeni otomobilin şasi kodunun FL5 olacağı da doğrulandı.



Yeni Civic Type R'nin, selefinden bir adım ötede olduğunu kanıtlamış bir model olan en son Hatch'i temel aldığını biliyoruz. Tipik Type R tarzında, FL5 modeli bir dizi stil ve aerodinamik modifikasyonla öne çıkacak, en belirgin olanı büyük bir arka kanat takılması. Honda, yeni modelin ön ve arka fasyalarını da revize ederek çok daha agresif görünmesini sağlayacak.



Gücün, FK8 modelinin 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli VTEC'inin değiştirilmiş bir versiyonu tarafından sağlanması bekleniyor. Avrupa spesifikasyonunda, bu motor 306 hp ve 400 Nm üretirken, Japonya ve Avustralya gibi pazarlarda bu 316 hp'ye yükseltildi. Yeni modelin 320 hp'nin üzerinde güç üretmesini bekliyoruz.



Honda, Nürburgring'de yeni bir önden çekişli üretim otomobil rekoru kırdığını onaylayarak yeni otomobilin tanıtımını kutlayacak gibi görünüyor. Bunu yapabilmek için 2019'da Renault Megane R.S. Trophy-R tarafından belirlenen 7:40.10 tur zamanını aşması gerekecek.

Son Güncelleme : 06 Temmuz 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo