Makyajlı 2022 Kia XCeed 18 Temmuz'da Geliyor

Ototeknikveri     13 Temmuz 2022 02:56

Kia, 18 Temmuz'da sadece yarı hibrit ve plug-in hibrit formlarda piyasaya sürülecek makyajlı XCeed kompakt crossover için bir dizi eskiz yayınladı.

Makyajlı 2022 Kia XCeed 18 Temmuz'da Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Orta yaş makyajı, Kia'nın Ceed, Proceed ve Ceed SW kardeşlerini güncellemesinden tam olarak bir yıl ve XCeed'in çıkışından üç yıl sonra geliyor. Makyaj, dış kısımda hafif görsel değişiklikler ve iç mekanda güncellemeler içerecek.



Kia, XCeed'in daha sportif bir stil ve bol miktarda donanımla gelen bir GT-Line versiyonunu ilk kez sunacak. Bu, girişler için daha temiz bir tasarıma sahip yeni bir ön tampon, ince ayarlı bir ızgara, yeni Kia amblemi ve farlar için yeni LED grafikleri içeren resmi çizimlerde tasvir edilmiş.



Profil, diğer GT-Line modellerine benzer geniş çaplı alaşım jantlarla geliştirilmiş. Tabii ki, bunlar eskizlerde aşırı abartılı, tasarımcılar aracın oranlarını geliştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.



Arkada, değişiklikler arka lambalardaki yeni LED grafikler, yeni rozet, sahte egzoz borularındaki yeni krom kaplama ve difüzöre benzeyen gövde renginde bir koruma levhası ile sınırlı. Kia'nın makyajdaki stratejisine bakılırsa, giriş seviyesi donanımlardaki görsel değişiklikler, yüksek özellikli GT-Line'dakinden daha sınırlı olabilir.



Kia bize iç mekanı göstermedi ancak XCeed'in güncellemeleri Ceed ailesinin geri kalanıyla paylaşmasını bekliyoruz. Bu muhtemelen güncellenmiş 12,3 inç dijital gösterge grubunu kazanacağı, yükseltilmiş ADAS ekipmanının yanı sıra 10.25 inç bilgi-eğlence dokunmatik ekranındaki en son yazılım güncellemesini alacağı ve ayrıca görünümü tazelemek için döşeme için yeni malzemeler alacağı anlamına geliyor.



Güncellenen Kia XCeed, yarı hibrit ve plug-in hibrit güç aktarma organları ile sunulacak ve bu da seriden yalnızca yanmalı motora yönelik seçenekleri çıkaracak. Yarı hibrit, muhtemelen 118 hp (88 kW / 120 hp) üreten ve gücü çift debriyajlı bir şanzıman aracılığıyla ön aksa gönderen normal Ceed'den 48V sistemli turboşarjlı 1.0 litrelik üç silindirli ile gelecek. Plug-in hibrit, doğal emişli 1,6 litrelik bir motor ve elektrik motoruyla toplam 139 hp (104 kW / 141 PS) güç çıkışı sunacak ve ayrıca 8,9 kWh pil sayesinde 58 km menzil sağlayacak.



Birkaç gün içinde XCeed'deki değişiklikler hakkında daha fazla bilgi edineceğiz. İlginç bir şekilde crossover, Ceed satışlarının yüzde 51'ini ve tüm Kia satışlarının yüzde 10'unu oluşturan Ceed ailesinin İngiltere'deki en çok satan çeşidi.

Son Güncelleme : 14 Temmuz 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo