Lexus IS 500 F Sport Performance Japonya'da Çıkmak Üzere

Ototeknikveri     17 Temmuz 2022 07:57

Lexus IS 500 F Sport Performance'ın yakında Japonya'da piyasaya sürülmesi muhtemel görünüyor.

Lexus IS 500 F Sport Performance Japonya'da Çıkmak Üzere
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şirketin Japon kolu tarafından Twitter'da paylaşılan bir görüntü, IS 500 F Sport Performance'ın bir teaser'ını içeriyor ve 21 Temmuz'da daha fazla ayrıntı açıklanacağını belirten "yakında" ifadesini taşıyor.



Mevcut Lexus IS, Japonya'da yalnızca IS 350 ve IS 300h modellerinde mevcut; bu, ülkenin şimdiye kadar Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan V8 ile güçlendirilmiş IS 500 F Sport Performance'ı kaçırdığı anlamına geliyor. Bu teaser görüntüsü spor sedanın arkasını ve yan tarafını gösteriyor ve başka yerlerde mevcut olan IS 500 ile aynı görünse de, Japonya'da aracın birkaç değişikliğe uğrayabileceği yönünde spekülasyonlar var.



Mayıs ayında Spyder7, yeni modelin Japonya'da gerçekten bir IS F logosu taşıyacağını ve bazı küçük yükseltmeler alacağını öne sürdü. Bunlar, görünüşe göre bir karbon fiber tavan ve kaput, ince ayarlı farlar, bir ön ayırıcı ve yükseltilmiş yan etekleri içerebilir (bu teaserda görünmese de). Spyder7, Japon modelinin ekstra 10 hp alabileceğini de tahmin etti.



Bir hatırlatma olarak, Lexus IS 500 F Sport Performance, otomobil üreticisinin 7,100 rpm'de 472 hp ve 4,800 rpm'de 536 Nm tork üreten 5.0 litrelik doğal emişli V8'inden güç alıyor. Bu motor, arka tekerleklere güç sağlayan ve otomobilin 100 km/s hıza 4.5 saniyede ulaşmasına yardımcı olan sekiz ileri otomatik şanzımanla eşleştirildi.

Son Güncelleme : 17 Temmuz 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo