Jeff Koons'un Satışa Açık İlk BMW 8 Serisi Çıktı

Ototeknikveri     18 Temmuz 2022 01:32

Müşterilere satışı yapılan ilk BMW 8 X JEFF KOONS modellerinden biri yeni görevlisine emanet edildi ve bildirildiğine göre Amerika Birleşik Devletleri'nde teslim edilecek.

Jeff Koons'un Satışa Açık İlk BMW 8 Serisi Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jeff Koons'un göz alıcı 8 Serisi Şubat ayında görücüye çıktı. M850i ??xDrive Gran Coupe'yi temel alıyor ve herhangi bir mekanik modifikasyona tabi tutulmamış olsa da, otomobilin dışı çarpıcı bir boya şemasıyla dönüştürüldü.



8 X JEFF KOONS'un 99 örneğinin tamamı, sarı, gümüş, turuncu, kırmızı ve farklı mavi tonlarını birleştiren çizgi romandan ilham alan aynı boya şemasına sahip. Yanlarda büyük 'POP!' motifleri, mantar bulutları, yıldızlar ve çeşitli geometrik desenler içeriyor. Kaput, boyalı büyük bir BMW amblemine sahip olduğu için özellikle dikkat çekici.




Otomobilin dışının ne kadar göz alıcı olduğu göz önüne alındığında, bunun sahibi tarafından yakın zamanda Houston'daki Texas Detailing Association'a detaylandırılmış ve seramik kaplatılmış olması şaşırtıcı değil. BMW, her 8 X JEFF KOONS modelinin boyasının tamamlanmasının yüzlerce saat sürdüğünü ve 11 farklı aşama gerektirdiğini söylüyor.



Arabanın içi de dışı kadar çılgın. Parlak mavi ve kırmızı deriyle kaplanmış ön ve arka koltuklar hemen göze çarpıyor. Koltuklar daha sonra kapı panellerinde kahverengi deri ve şanzıman tünelinde ve ön panelin alt kısmında erik rengi deri ile kontrast oluşturuyor. Orta konsolda da özel bir model tasarımı bulunuyor.



Araba kesinlikle ucuz değil. Aslında, 8 X JEFF KOONS'un her biri ABD'de 350.000$ ile fiyatlandırılıyor, bu da onu sıradan bir M850i ??xDrive Gran Coupe'den 250.100$ daha pahalı hale getiriyor.

Son Güncelleme : 18 Temmuz 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo