Toyota Camry ve Daihatsu Altis'e Kırmızı Dış Cephe ve Kahverengi İç Mekan

Ototeknikveri     02 Ağustos 2022 03:45

Toyota, 2017'den beri mevcut sekizinci nesil Camry'yi üretiyor ve halefi hakkında konuşmalar başlamış olsa da, otomobil üreticisi her zaman popüler olan sedan modeline veda etmeye henüz hazır değil.

Toyota Camry ve Daihatsu Altis'e Kırmızı Dış Cephe ve Kahverengi İç Mekan
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Toyota, Camry'yi tazelemek ve ona yeni bir çekicilik kazandırmak için hem Camry hem de Daihatsu Altis kardeşi için yeni boya şemasını açıkladı. Yeni boya Emotional Red III olarak adlandırılıyor ve Ferrari veya Porsche'den görmeyi bekleyeceğiniz parlak bir kırmızı tonu.



Sonuçta, sokaklarda gördüğünüz araçların büyük çoğunluğu siyah, beyaz, gümüş veya gri renkte ve parlak kırmızı bir otomobille dolaşmanın çekiciliği tartışılmaz. Biraz renk eklemek, öne çıkmanın ve kalabalıktan biraz farklı olmanın harika bir yolu.



Japon otomobil üreticisinin üzerinde çalıştığı sadece yeni Emotional Red III boyası değil. Japon müşteriler Camry ve Altis'i beş koltuğu, gösterge panelinin orta kısmını, kapı panellerinin parçalarını ve orta konsolu kahverengi deriyle süsleyen yeni bir deri iç paketle sipariş edebilecekler. Kabinin geri kalanı siyah deri ile kaplanmış.



Toyota Camry ve Daihatsu Altis, daha önce sunulan eski USB-A bağlantı noktalarının aksine yeni USB-C bağlantı noktalarıyla güncellendi.



Yeni Emotional Red III boya ve iki tonlu siyah ve kahverengi deri iç tasarımın diğer pazarlarda da sunulup sunulmayacağı belirsizliğini koruyor. Japon fiyatları 3.495.000 yen (26.556 $) ile 4.682.000 yen (35.575 $) arasında değişiyor.

Son Güncelleme : 02 Ağustos 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo