Gizemli Nissan Z Prototipi Kamuflajlı Ön Tamponla Yeniden Görüntülendi

Ototeknikveri     02 Ağustos 2022 04:42

Yaklaşık bir hafta önce, ön tamponunda gizemli bir kamuflaj bulunan Nissan Z'nin prototip versiyonu görüntülenmişti. Bu prototip veya buna benzer başka bir prototip, Yeni Nissan Z forumunun üyeleri tarafından bir kez daha fark edildi ve bu yeni, daha öne bakan görüntüler, tamponu çok daha iyi ayrıntılı olarak gösteriyor.

Gizemli Nissan Z Prototipi Kamuflajlı Ön Tamponla Yeniden Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu tasarımda öne çıkan ana şey, kamuflajın ilginç kullanımıydı. Görünüşüne dayanarak, yeni tamponun Z Customized Proto konseptinin ayrık ızgara tasarımının üretim versiyonu olabileceği tahmin edildi.



Bu ızgaraya çok benzer şekilde, normal Z'nin ön ucu hakkındaki görüşler bölündü, bazıları bunun tamponu silinmiş bir 240Z'ye mükemmel bir gönderme yaptığını, bazıları ise aralıklı dikdörtgenin otomobilin kıvrımlı tasarımında yerinde olmadığını düşünüyor. Bu araba, Z Customized Proto ile aynı ruhta isteğe bağlı bir tampon ortaya çıkarırsa, ikinci görüştekileri tatmin etmeye yardımcı olacaktır.



Ancak, bu yeni fotoğraflarda görünen bazı yeni ayrıntılara dayanarak, forumdaki bazı üyeler, bunun en azından gelecekteki performans parçaları için bir test ortamı olmasa bile, bunun bir Nismo varyantı olabileceğine inanmaya başlıyor. Örneğin koltuklar, 370Z Nismo'daki Recaro kova koltuklarla tamamen aynı görünüyor ve bu iki otomobilin kaputun altında ne kadar ortak noktası olduğu göz önüne alındığında, daha sıcak 370Z'den başka nelerin taşınabileceğini merak ettiriyor.

Son Güncelleme : 02 Ağustos 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo