Toyota C-HR Serisi Japonya'da Güvenlik Odaklı Modellerle Büyüyor

Ototeknikveri     08 Ağustos 2022 01:46

Toyota C-HR serisi, Japonya'da G "Mode-Nero Safety Plus III" ve GT "Mode-Nero Safety Plus III" olarak adlandırılan iki yeni varyantın piyasaya sürülmesiyle büyüdü.

Toyota C-HR Serisi Japonya'da Güvenlik Odaklı Modellerle Büyüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İki yeni modelden en uygun fiyatlı olanı, 2.725.000 yen'den (20.119 $) satın alınabilen C-HR G-T "Mode-Nero Safety Plus III". Bu varyant, normal C-HR G-T'yi temel alıyor ve bir CVT'ye bağlı 1.2 litrelik turboşarjlı benzinli motora sahip, ayrıca önden veya dört tekerlekten çekişli olarak sunuluyor.

Değişiklikleri başlatan, 'Inazuma siyahı' olarak adlandırılan yeni bir rengin varlığı oluyor, ayrıca Siyah Mika, Metal Stream Metallic ve Platinum White Pearl Mica renkleri de mevcut.


Toyota daha sonra araca mat siyah renkte ve 225/50 R18 lastiklerle sarılmış benzersiz bir 18×7 inç jant seti eklemiş.


Bazı küçük iç değişiklikler de yapıldı, en dikkat çekeni siyah ve kahverengi deri kombinasyonu ve bej dikişlerle tamamlandı.



Toyota C-HR G 'Mode-Nero Safety Plus III', G-T modeliyle aynı görsel ve iç iyileştirmelerden yararlanıyor ancak 1.8 litrelik hibrit kullanımı nedeniyle 3.055.000 yen'den (22.555 $) başlayan fiyatlarla biraz daha pahalı.



Her iki modelde de bir dizi yeni güvenlik özelliği standart olarak geliyor. Örneğin, bir sistem, gaz pedalına çok fazla basıldığında çarpışmaları azaltıyor ve araç, kendi önünde veya arkasındaki duvar gibi sabit bir nesneyi algılayabiliyor. Toyota ayrıca, soldan ve sağdan gelen araçları algılayan bir radar sistemi ve panoramik bir görüntü monitörü kurdu.

Son Güncelleme : 08 Ağustos 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo