Jeep Compass, Hindistan'da 5. Yıldönümü Versiyonu Kazandı

Ototeknikveri     12 Ağustos 2022 02:51

Jeep, 2020'de 80. yıl dönümünü bir dizi özel sürümle kutlamış olabilir, ancak Hindistan bölümü başka bir dönüm noktasıyla gurur duyuyor. Pazara özel Jeep Compass 5th Anniversary Edition, birçok kit ve özel rozetlerle birlikte Hindistan'daki beş yıllık Compass üretimini kutluyor.

Jeep Compass, Hindistan'da 5. Yıldönümü Versiyonu Kazandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İkinci nesil Compass, Hindistan'da yerel olarak üretilen ilk Jeep. Model 2017'de geldi ve dünyanın geri kalanıyla birlikte 2021'de makyajlandı. Yeni 5th Anniversary Edition, birkaç unsurla ayırt ediliyor ve en belirgin olanı bagaj kapağındaki özel rozet.
 

SUV, dört mevsim lastikleriyle donatılmış granit kristal 18 inç alaşım jantlarla donatılmış. Ayrıca ızgara, tavan, tavan rayları ve aynalar siyaha boyanırken gümüş vurgulu gövde renginde plastik kaplamaya sahip. İçeride Jeep, siyah deri döşeme, piyano siyahı detaylar ve tunç vurgularla karanlık bir tema seçmiş. Donanım, birçok bağlantı özelliğine sahip 10,1 inç dokunmatik bilgi-eğlence ekranı, gösterge paneli için 7 inç ekran, 8 yönlü elektrikli sürücü koltuğu ve panoramik açılır tavan içeriyor.

Tahmin edilebileceği gibi, mekanik bir değişiklik yok. Bu, Jeep Compass 5th Anniversary Edition'ın 161 hp (120 kW / 163 PS) ve 250 Nm tork üreten turboşarjlı 1.4 litrelik Fire benzinli motor veya 2.0 litre Multijet dizel ile sunulduğu anlamına geliyor. Fire motor 168 hp (125 kW / 170 PS) ve 350 Nm tork üretiyor. İkincisi, dokuz ileri otomatik (altı ileri manuel önden çekişli) ile eşleştirildiğinde 4 × 4 formunda da mevcut. Hindistan'a özel Compass'ın, yarı hibrit ve plug-in hibrit versiyonları alan Avrupa'nın aksine, yalnızca yanmalı motorlu formunda mevcut olduğunu unutmayın.

Fiyatlandırma açısından, 5th Anniversary Edition 2.444.000 Hindistan Rupisi'ne (30.713 $) mal oluyor ve bu da onu Hindistan'da S'nin altında Compass'ın en pahalı ikinci donanımı olarak konumlandırıyor. Compass'ın yanı sıra, yerel olarak monte edilmiş ve yakında piyasaya çıkması beklenen diğer Jeep modelleri Meridian ve Grand Cherokee bulunuyor.

Son Güncelleme : 12 Ağustos 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo