Makyajlı MG Hector SUV Hindistan'da 14 İnç Bilgi-Eğlence Ekranıyla Tanıtıldı

Ototeknikveri     15 Ağustos 2022 03:33

MG, sosyal medya kanallarında yaklaşan makyajlı Hector için bir dizi teaser yayınladı ve 2019'daki ilk çıkışından bu yana yalnızca Hindistan'da olan yanmalı motor destekli SUV için stil ve teknoloji güncellemelerine işaret etti.

Makyajlı MG Hector SUV Hindistan'da 14 İnç Bilgi-Eğlence Ekranıyla Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Gölgeli bir video teaser, MG Hector'un kromla pekiştirilmiş bir desenle önemli ölçüde daha büyük bir ızgara kazanacak olan yeniden tasarlanmış yüzünü ortaya koyuyor. İnce LED farlar değişmeden kalıyor, yine kromla vurgulanıyor. Tampon, daha küçük hava girişleriyle daha temiz bir tasarıma sahip.
 

Gövdenin geri kalanının çok fazla değişmesi beklenmiyor. İçeride, yeni 14 inçlik bilgi-eğlence dokunmatik ekranı öne çıkacak. Ekran, önceki 10,4 inçlik ekranın dikey yönünü koruyor, ancak fiziksel düğmeleri dokunmaya duyarlı kontrollerle değiştiriyor. Gösterge panelinin tasarımı da daha eğimli bir orta konsol ve parlak siyah çerçeveli yeni klima havalandırmaları ile değişti. Ekipman daha sofistike ADAS ile zenginleştirilecek.
 

Şu anda diğer pazarlarda bulunan MG markalı SUV'lerin aksine, Hector aslında Baojun 530, Chevrolet Captiva ve Wuling Almaz'ın farklı logolu bir kardeşi. 1.5 litre benzinli 141 hp (105 kW / 143 PS) ve 2.0 litre dizel 168 hp (125 kW / 170 PS) dahil olmak üzere diğer her şeyin makyajlı versiyona taşınması bekleniyor. Güç, altı vitesli düz şanzıman veya otomatik CVT aracılığıyla ön aksa iletiliyor. Unutmayın, MG Hector ilk çıkışından bu yana Hindistan'da yarı hibrit 1.5 litrelik bir motorla sunuluyor.
 

Yerel basın, güncellenen MG Hector'un 1.414.800 Hint Rupisi'nden (17.794 $) başlayan selefinden biraz daha pahalı olacağını öne sürüyor. Üç sıralı MG Hector Plus, büyük olasılıkla yakın gelecekte aynı güncellemelerden faydalanacak.

 

Son Güncelleme : 15 Ağustos 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo