Arrival'ın UPS'ye Özel Elektrikli Minibüsü Almanya'da Görüntülendi

Ototeknikveri     23 Ağustos 2022 01:38

Oldukça güçlü bir finansal desteğe sahip İngiltere merkezli bir girişim olan Arrival Automotive, tamamen elektrikli minibüsünün lansmanına yaklaşıyor. Casus fotoğrafçılar, yıl sonuna doğru üretim versiyonunun piyasaya sürülmesinden önce Almanya'da elektrikli aracın test edilen kamufle edilmiş bir prototipini yakaladılar.

Arrival'ın UPS'ye Özel Elektrikli Minibüsü Almanya'da Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Prototip, iki yıl önce tanıtılan Arrival Beta prototipinden biraz farklı görünüyor. Genel şekil aynı kalırken, ön kısım daha belirgin bir tampon, daha büyük hava girişleri ve yeni LED farlarla yeniden tasarlanmış gibi görünüyor. İkincisi, geçen yıl tanıtılan, amaca yönelik elektrikli konsepte benziyor.

Bir diğer yeni özellik ise sol taraftan sürgülü kapının alt kısmında bulunan camlı alan. Bunun sağdan direksiyonlu bir prototip olduğunu ve sürücü kapısının şeffaf bir panelle gelmediğini ve daha geleneksel bir şekilde açıldığını unutmayın. Kutulu arka kısım, sürgülü arka kapıda olduğu gibi 2018'deki ilk prototiplerden bu yana pek değişmeyen imzalı arka lambalara sahip. Arrival, ticari alıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için farklı uzunluk ve yükseklikte kamyonet kasaları sunacak. Boyasız gövde panelleri, daha kolay montaj sağlayan termoplastik kompozitlerden yapılmış.

Minibüs, modele bağlı olarak 44 kWh ile 130 kWh arasında kapasiteye sahip LG Chem pilleri kullanarak modüler bir mimariye sahip olacak. Arrival, menzil tahminlerini açıklamadı, ancak EV, mevcut en büyük pille donatıldığında büyük olasılıkla başlangıçtaki 241 km hedefini aşacaktır.

2020'de UPS, 2016'dan beri projeye dahil olduktan sonra Arrival'dan 10.000 elektrikli teslimat minibüsü siparişi verdi. Arrival ayrıca amaca yönelik araçların geliştirilmesi için Hyundai ve Kia'dan 111 milyon dolarlık bir yatırım aldı, geçen yıl ise Uber ile bir anlaşma imzaladı. Küçük gecikmelerin ardından, elektrikli minibüsün üretiminin 2022'nin sonundan önce başlaması bekleniyor.

Son Güncelleme : 23 Ağustos 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo