DeLorean, 2024 Alpha5 Plasmatail ve Baja Temalı 2040 Omega Konseptlerini Tanıttı

Ototeknikveri     24 Ağustos 2022 04:38

Alpha5'in Pebble Beach'te prototip formundaki ilk çıkışının ardından, 1:4 ölçeğinde kurgusal geçmişinden üç konseptle birleştikten sonra, DeLorean iki konsepti daha açıkladı. 2024 Alpha5 Plasmatail, grand tourer'ın station wagon tarzı bir versiyonu ve 2040 Omega, markanın uzak geleceğini tasavvur eden fütüristik baja esinli bir konsept.

DeLorean, 2024 Alpha5 Plasmatail ve Baja Temalı 2040 Omega Konseptlerini Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Üretim için daha makul görünen ve kulağa hoş gelen konseptle başlayan 2024 Alpha5 Plasmatail, tamamen elektrikli temellerini ve çeşitli gövde panellerini normal Alpha5 ile paylaşıyor, ancak farklı bir tavan çizgisi ve yeniden tasarlanmış bir kuyruk sunuyor.



Station wagon sportif görünümünden ödün vermeden daha pratik bir hatchback'e sahip. Eğimli arka cam, bir tavan spoyleri ile kaplanırken, belirgin arka omuzlar, tam genişlikte üç seviyeli LED arka lambalar ve belirgin difüzör, coupe tarzı grand tourer'dan alınmış. Farklı gövde stiline rağmen DeLorean, markanın imzası olan büyük martı kanatlı kapıları da muhafaza etti.



DeLorean, yeni gövde stili versiyonunun, artan depolama alanı olan yolcular için aynı kapasiteyi koruduğunu iddia ediyor. İç mekanın fotoğraflarını göremedik, ancak büyük olasılıkla dört ayrı koltuk, dijital bir kokpit ve yüksekte yüzer bir orta konsol ile Alpha5'ten taşınıyor.



İkinci konsept otomobile geçersek, DeLorean Omega, 2040 için tasarlanmış bir off-roader. Şirkete göre, Omega “baja temalı off-road yarışlarında köklerle tasarlandı” ve “geleneksel otomotiv tasarımından bir sapmayı” temsil ediyor. ”. Gerçekten de araç, fütüristik stil ipuçlarıyla bir tasarım öğrencisi yarışmasında görmeyi bekleyeceğimiz bir şeye benziyor.



Omega, coupe tarzı tavan çizgisi, martı kanatlı kapılar, yerden yüksekliği ve devasa tekerlekleri ile aerodinamik bir siluete sahip. Lastikler ve jantlar entegre, LED ışıklar gövdeden dışarı çıkıyor, tamponlar küçültülmüş ve görünür yan camlar yok (gövde renginde de olabilir). Arka ön camdaki altıgen şekilli elemanlar 2020 Mercedes-Benz Vision AVTR konseptine benzerken, bazı süspansiyon bileşenleri açığa çıkıyor.

                

Her iki model de DeLorean evinde statik prototip formunda sergilendi, ancak en azından 1:1 ölçekteydiler. Omega sadece bir tasarım çalışması, ancak Alpha5 Plasmatail konsepti, normal Alpha5'ten birçok devam eden parçaya sahip olduğundan potansiyel olarak bir üretim modelinde gelişebilir. DeLorean Alpha5 için pazar lansmanı 2024 için planlanıyor ve şirket, yakın gelecekte diğer üretim modellerinin de ekleneceğini öne sürüyor.

Son Güncelleme : 24 Ağustos 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo