Avrupa’da Tüm Hyundai ve Kia Modelleri TomTom’un GPS Sistemini Kullanacak

Ototeknikveri     06 Eylül 2022 04:03

Hyundai Motor Grubu TomTom ile firmanın haritaları ve gerçek zamanlı trafik verisi için tüm Avrupa modelleri için işbirliği yapacağını duyurdu.

Avrupa’da Tüm Hyundai ve Kia Modelleri TomTom’un GPS Sistemini Kullanacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

TomTom’un ön cama monte GPS navigasyon sistemleri oldukça yaygın ve haritalandırma hizmetleri tüm Genesis modellerinde standart olarak geliyor.

 

TomTom’un haritalandırma sistemi Hyundai Motor Grubu’nun ileri sürüş yardım sistemlerininin (ADAS) ilerideki yolu daha iyi ön görmesini ve çukurlar, virajlar, hız limitleri gibi gelişmiş yol bilgilerini aktarmasını sağlıyor.

 

Hyundai Motor Grubu başkan yardımcısı Haeyoung Kwon, bir açıklamasında “Tüm Hyundai ve Kia sürücülerinin Avrupa’da TomTom’un sınıfının en iyisi olan jeolokasyon teknolojisinden faydalanacaklarını belirtmekten heyecan duyuyorum. TomTom hassas harita bilgilerine güvendiğimiz ve Otoyol Sürüş Yardım sistemlerini geliştiren, navigasyon rehberliği ve ETA’ları optimize etmemize yarayan gerçek zamanlı trafik bilgilerini sağlayan bir partner.” dedi.

Güney Koreli otomobil üreticisi TomTom’un verilerinin Avrupa’daki tüm hız limiti tiplerine hassas şekilde uyumlu olduğunu, Temmuz 2022’de yürürlüğe giren akıllı hız yardımı kurallarının uygulanmasını sağladığını da belirtti.

 

TomTom yöneticisi Antoine Saucier “Hyundai Motor Grubu ile iş birliğimizi geliştirmek bizim için bir zevk. Böylece tüm otomobilleri Avrupa’da TomTom teknolojisi ile donatılacak. Hyundai Motor Grubu sektördeki en inovatif ve ileri görüşlü oyunculardan birisi ve önümüzdeki yıllarda iş birliği yapmaya devam etmeyi dört gözle bekliyoruz. Birlikte öncü çözümler yaratacağız ve hareket özgürlüğünü güvenli, keyifli ve temiz bir hale getireceğiz.” diye konuştu.

 

 

Son Güncelleme : 06 Eylül 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo