2023 Lincoln Corsair Yeni Bir Yüz, Eller Serbest Sürüş Teknolojisi ve Daha Büyük Ekranlar Kazandı

Ototeknikveri     14 Eylül 2022 07:34

Lincoln Corsair'in tanıtımından üç buçuk yıl sonra, otomobil üreticisi makyajlı versiyonu ortaya çıkardı. 2023 Corsair, daha büyük bir ızgara, yeni bir bilgi-eğlence dokunmatik ekranı, daha az düğme ve Active Glide ADAS paketi ile yeniden tasarlanmış bir yüz kazanırken, yolda yalnızca en güçlü yanmalı motorlu versiyonunu kaybediyor.

2023 Lincoln Corsair Yeni Bir Yüz, Eller Serbest Sürüş Teknolojisi ve Daha Büyük Ekranlar Kazandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çoğu görsel değişiklik ön tarafa odaklanmış. Eski modele kıyasla makyajlı Corsair'in ızgarası ön tamponda daha fazla yer kaplıyor, yan hava girişleri daha uzun ve farlara daha yakın, alt orta açıklığın üzerine yatay bir krom çubuk eklenmiş. Gövdenin geri kalanı - arka kısım dahil - büyük ölçüde değişmeden kalıyor ancak alaşım jantlar için yeni tasarımlar ve renk paletinde (Fısıltı Mavisi ve Kristal Kırmızısı) iki ekstra renk tonu yeni geliyor.

 

İçeride, orta konsoldaki daha büyük, bağımsız 13,2 inç dokunmatik ekran, eski 8 inçlik birimin yerini alıyor ve yeni SYNC4 bilgi-eğlence sistemini içeriyor. Yüksek teknolojili bir görünüm için revize edilmiş grafiklere sahip olmasına rağmen, yine de 12,3 inç dijital gösterge paneli ile birleştirilmiş.

 

Özellikle, Lincoln tasarımcıları, artık daha küçük olan orta konsoldan büyük miktarda fiziksel kontrolleri kaldırmayı seçtiler. Bu değişiklik, makyajlı Corsair'i daha büyük saklama bölmeleri ve ön panelde daha temiz bir görünümle donatsa da, dokunmatik ekran menüsünde klima kontrollerini hareket ettirme dezavantajını da beraberinde getiriyor ki bu bazı alıcıları olumsuz etkileyebilecek bir şey. Son olarak Füme Trüf ve Ebedi Kırmızı olarak adlandırılan iki yeni iç renk seçeneği eklendi.

Daha büyük Lincoln Navigator'da tanıtılan yeni ActiveGlide 1.2, Corsair'e eller serbest Şerit Değiştirme Yardımı, Kör Nokta Yardımı ve geliştirilmiş Tahmini Hız Yardımı gibi yeni ADAS özellikleri getiriyor. Son olarak, isteğe bağlı Otomatik Hava Yenileme sistemi havanın kalitesini izliyor ve toz, duman, is vb. partikülleri filtreliyor.

 

2023 Lincoln Corsair, turboşarjlı 2.3 litreyi menzilden çıkardıktan sonra sadece iki güç aktarma seçeneği ile sunuluyor. Bu, alıcıların ya 250 hp (186 kW / 253 PS) üreten hafif güncellenmiş yalnızca yanmalı turboşarjlı 2.0 litre benzinli motoru ya da 2,5 litre benzinli motora ve bir elektrikli motora sahip 266 hp (198 kW / 290 PS) amiral gemisi plug-in hibriti seçebilecekleri anlamına geliyor. İlki, sekiz vitesli otomatik şanzıman ile önden çekişli ve dört çekişli seçeneklerle sunulurken, ikincisi bir CVT şanzıman ile e-AWD özelliği getiriyor.

 

Selefi gibi, makyajlı Lincoln Corsair de Kentucky, Lousiville'de üretilecek. Lincoln, resmi web sitesinde sipariş almaya başladı ve güncellenmiş Corsair'in ilk örnekleri 2023'ün başlarında ABD bayilerine ulaşmaya hazırlanıyor. Fiyatlandırma, giriş seviyesi Standard için 38.690 dolardan, yüksek özellikli Reserve için 43.075 dolardan ve plug-in hibrit Grand Touring amiral gemisi için 53.385 dolardan başlıyor.

Son Güncelleme : 14 Eylül 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo