2023 Ram ProMaster Hayatınızı Kolaylaştırmak İçin Burada

Ototeknikveri     18 Eylül 2022 04:29

2023 Ram ProMaster, dünyaya ilk kez sunulduktan yaklaşık altı ay sonra, devam eden Detroit Otomobil Fuarı'nda Motor City'de görücüye çıktı.

2023 Ram ProMaster Hayatınızı Kolaylaştırmak İçin Burada
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şu anda fuarda sergilenen en heyecan verici ve ilgi çekici araç olmasa da, ticari müşteriler arasında popüler olduğunu kanıtlamalı. Bayiler, anahtarlar müşterilere teslim edilmeden önce bu çeyrekte 2023 ProMaster'ı almaya başlayacak.

ProMaster için en az dört uzunluk, üç aks mesafesi seçeneği ve üç tavan yüksekliği dahil olmak üzere en az 19 farklı konfigürasyon mevcut. İlgi çekici bir konfigürasyon, kargo uzunluğu konfigürasyona bağlı olarak 2.428 mm ile 4.115 mm arasında değişirken, 254 mm boşluk payı ekleyen süper yüksek tavan seçeneği. Yük kapasitesi 2.1 ton gibi etkileyici bir seviyedeyken, ProMaster 3.1 tona kadar yük çekebiliyor.

Yeni Ram ProMaster'ın içi bizce oldukça hoş görünüyor ve kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto'yu destekleyen Uconnect 5 sistemi ile 7 inç veya 10 inç bilgi-eğlence ekranına sahip. Konsola monte vites seçici ve sportif direksiyon simidinin yanı sıra dijital bir gösterge paneli de bulunuyor.

ProMaster'ın temel güvenlik ve teknoloji özellikleri arasında Paralel ve Dikey Park Yardımı işlevi, Dur & Kalk işlevine sahip Adaptif Hız Sabitleyici, Seviye 2 otonom özellikli Şeritte Kalma Yardımı sistemi ve 360 ??derece Çevre Görüş kamerası yer alıyor.

Tüm 2023 Ram ProMaster modelleri, 276 hp ve 339 Nm tork üreten aynı 3.6 litrelik Pentastar V6'ya sahip ve yalnızca gücü ön tekerleklere gönderen dokuz vitesli TorqueFlite otomatik şanzımanla birleştirilmiş.

Son Güncelleme : 18 Eylül 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo