VW Golf R, Oettinger Tarafından İnce Gövde Kiti ve Dövme Jantlarla Süslendi

Ototeknikveri     18 Eylül 2022 04:53

Alman tuner Oettinger, VW Golf R modelinin 20. yıldönümü için tam zamanında bir dizi görsel yükseltme sundu. En hızlı ve en güçlü Golf için yeni kit, Oettinger'in normal Golf MK8 ve GTI varyantı için tekliflerini takip ediyor.

VW Golf R, Oettinger Tarafından İnce Gövde Kiti ve Dövme Jantlarla Süslendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

VW Golf R zaten modele özgü tamponlara ve jantlara sahip, bu da onu daha küçük versiyonlardan ayırıyor, ancak bazıları görünüşünü böylesine güçlü bir performans odaklı hatchback için oldukça kısıtlı buluyor. Oettinger'in bileşenleri, otomobilin tasarım dilinden çok fazla sapmadan dış görünümü renklendiriyor.

Bir dizi dijital çizim ile önizlendiği gibi, kit yeni ve daha belirgin bir ön ayırıcı, ön tamponda kanardlar, aerodinamik yan etek uzantıları, difüzörde ekstra bir eleman ve arka kanat için iki farklı seçenek içeriyor. Gövde kitinin yanı sıra, resimdeki örnek normal Golf R ile karşılaştırıldığında belirgin şekilde alçaltılmış ve yaysız kütleyi 8 kg hafifleten yeni bir dövme çok kollu alaşım jant seti ile donatılmış olarak geliyor. Tuner herhangi bir şasi yükseltmesinden bahsetmese de, Oettinger markalı fren kaliperlerini de görebiliyoruz.

Bileşenlerin montajı kolay, yüksek kaliteli RIM'den yapılmış ve Performance paketine sahip olanlar da dahil olmak üzere tüm Golf R modelleriyle uyumlu. Tek istisna, römork bağlantısı olmayan modeller için tasarlanmış arka difüzör kanadı.

Oettinger, Golf R'nin temellerini bozmadı, bu nedenle herhangi bir güç yükseltmesi beklemeyin. Turboşarjlı 2.0 litre benzinli motor standart modelde zaten 315 hp (235 kW / 319 PS) veya AB'deki 20. Yıl Özel Modeli'nde 329 hp (245 kW / 333 PS) ürettiğinden, modelin buna ihtiyacı yoktu. Güç, yedi vitesli DSG şanzıman ve sofistike bir dört çekişli sürüş sistemi aracılığıyla dört tekerleğe de aktarılırken, Avrupa modellerinde altı vitesli manuel şanzıman seçeneği de bulunuyor.

Friedrichsdorf merkezli tuner, 2023'ün ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek olan kit için şimdiden ön siparişleri kabul ediyor. Tüm paket için tekerlekler hariç fiyat 2.785€ (2.783 $), ekstra 1.090€ (1.089 $) parlak siyah kaplama için. Her bileşen ayrı ayrı da satın alınabiliyor. Kampanya kapsamında 31 Ekim'den önce sipariş veren alıcılara yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Son Güncelleme : 18 Eylül 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo