Baojun'un Minik Elektrikli Off-Roader'ı Son Teaser'da Harika Görünüyor

Ototeknikveri     20 Eylül 2022 11:56

Çin'deki SAIC-GM-Wuling (SGMW) ortak girişiminin bir yan kuruluşu olan Baojun, gizemli bir elektrikli otomobilin bir tanıtımını yayınladı. Henüz ismi açıklanmayan SUV, off-road stilini çok küçük bir ayak izi ile birleştirerek üretim durumuna yakın bir konsept otomobil gibi görünüyor.

Baojun'un Minik Elektrikli Off-Roader'ı Son Teaser'da Harika Görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Elektrikli model, bebek Ford Bronco'yu andıran geleneksel off-roader oranlarına sahip kutu gibi bir siluet sergiliyor. Bununla birlikte, çok kompakt, büyük olasılıkla bir Suzuki Jimny'den daha küçük boyutlu. Dış tema, üstyapının her tarafında birkaç kez tekrarlanan yuvarlatılmış kenarları olan bir dikdörtgen.

 

Önde, her iki yanda gizli dörtlü LED'lere sahip Honda tarzı bir ızgara paneli ve herhangi bir amblemin tamamen yokluğu göze çarpıyor. Diğer özellikler arasında kısa çıkıntılar, boyanmamış arazi tamponları, kısa motor kaputu, köşeli çamurluklar ve entegre portbagaj yer alıyor. Kapılar, profildeki üstyapının en büyük bölümünü kaplıyor, bu da aracın kısa aks mesafesinin göstergesi. Son olarak, arka kısım modern LED arka lambalara ve bagaj kapağı için sağlam bir tasarıma sahip.

 

Video teaser, E300'ün güncellenmiş versiyonu olan 2023 Baojun KiWi'nin piyasaya sürülmesi sırasında gösterildi. Baojun, videoyu Çin sosyal medyası Weibo'daki resmi sayfasında da paylaştı. Aracın tanıtımının zamanlaması ve ultra kompakt boyutu göz önüne alındığında, henüz hiçbir şey doğrulanmamış olsa da platformunu Baojun KiWi ve Wuling Hongguang Mini EV ile paylaşması mümkün.

Güç aktarma sistemi açısından yerel medya, arazi aracının dört tekerlekten çekiş özelliği ve tek Baojun KiWi'nin iki katı olan 108 hp (80 kW / 109 PS) birleşik çıkış sunan çift elektrikli motora sahip olabileceğini öne sürüyor. SUV ayrıca, 300 km'yi aşabilecek iyi bir elektrikli sürüş menziline izin veren 31,9 kWh kapasiteli KiWi Plus kaynaklı büyük bir pilden de yararlanabilir.

 

Car News China tarafından bildirildiği üzere, EV'nin bu Kasım ayındaki Guangzhou Otomobil Fuarı'nda konsept olarak tanıtılması bekleniyor. Satışların 2023'ün ilk çeyreğinde Çin'de başlayacağı söyleniyor.

Son Güncelleme : 20 Eylül 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo