Aurus Komendant, Dört Koltuklu ve 590 HP'lik Bir Rus Ultra Lüks SUV Olarak Tanıtıldı

Ototeknikveri     04 Ekim 2022 04:39

Aurus'un yepyeni Komendant'ı tanıtmasıyla Rus oligarkları sevindi.

Aurus Komendant, Dört Koltuklu ve 590 HP'lik Bir Rus Ultra Lüks SUV Olarak Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

"Her yolculukta kusursuz konfor" sağlamak üzere tasarlanan Komendant, Bentley Bentayga ve Rolls-Royce Cullinan ile aynı damarda ultra lüks bir SUV.

 

Komendant, 22 çıtalı devasa bir ızgaraya sahip "erkeksi ve anıtsal" bir dış cepheye sahip olduğundan, özellikle Cullinan ile benzerlikler açıkça görülüyor. LED farlar ve büyük hava girişleri dikkat çekiyor.

 

Daha geriye gittiğimizde çift camlı pencereler, belirgin bir omuz çizgisi ve 20, 21 veya 22 inç jantlar görebiliriz. Diğer öne çıkan özellikler arasında kare egzoz uçları, elektrikli bagaj kapağı ve ısıtmalı ön cam yer alıyor.

 

Boyut açısından, Komendant 5380 mm uzunluğunda, 2004 mm genişliğinde ve 1820 mm yüksekliğinde, ayrıca 3100 mm aks mesafesine sahip. Model, Rolls-Royce Cullinan'dan 39 mm daha uzun, ancak 195 mm daha kısa aks mesafesiyle ayrılıyor.

 

Araç sahibi kabine girdiğinde, Nappa deri döşeme, metalik vurgular ve Siyah Kavak, Gümüş Huş Ağacı veya Koyu Kahverengi Dişbudak ahşap kaplama ile zarif bir iç mekan bulacak.

 

Bunlara dijital gösterge paneli, geniş ekran bilgi-eğlence sistemi ve analog saat eşlik ediyor. Alıcılar ayrıca dört bölgeli bir iklim kontrol sistemi, ortam aydınlatması, ısıtmalı/soğutmalı bardak tutucular ve ön/arka kablosuz akıllı telefon şarj cihazları bulacaklar.

 

Ultra lüks bir SUV statüsü göz önüne alındığında, ısıtma, havalandırma ve masaj işlevlerine sahip iki ayrı arka koltuk var. Açılabilir masaların yanı sıra buzdolabı içeren bir "minibar" ve geniş bir orta konsolla ayrılıyorlar. Model ayrıca çift ekranlı bir arka eğlence sistemine ve arka makyaj aynaları gibi görünen şeylere sahip.

 

Aurus, şirket özel boya işleri, eşik plakası gravürleri ve özel koltuk başlığı işlemeleri sunduğu için müşterilerin araçlarını kişiselleştirebileceğini kaydetti. Alıcılar ayrıca özel kaplamalar ve benzersiz süslemeler sipariş edebilir.

 

Güç, 590 hp (440 kW / 598 PS) ve 880 Nm tork üreten hibritleştirilmiş çift turbo 4.4 litrelik V8 motor tarafından sağlanıyor. Motor dokuz vitesli otomatik şanzımana ve standart dört tekerlekten çekiş sistemine bağlı. Bu kurulum 3,235 kg Komendant'ın 0'dan 100 km/saat'e 6,5 saniyede hızlanmasını ve 220 km/s maksimum hıza ulaşmasını sağlıyor. Hibrit güç aktarma organına rağmen SUV, 18.5 L/100 km toplam yakıt tüketimine sahip olduğu için petrole susamış bir Rus.

 

260 mm'ye kadar yerden yükseklik sağlayan uyarlanabilir havalı süspansiyon öne çıkan özellikleri tamamlıyor. Model ayrıca bir baş üstü ekrana, bir çevre görüş kamerası sistemine ve gelişmiş sürücü yardım sistemlerine sahip.

 

Fiyatlandırmanın 33,7 milyon ruble'den başladığı ve bunun 580.784 $'a (515.205 £ / 592.484 €) eşit olduğu bildiriliyor. Cullinan'ın Amerika Birleşik Devletleri'nde 350.000 dolar civarında başladığını düşünürsek bu oldukça ağır.

Son Güncelleme : 04 Ekim 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo