Nissan, Sertifikalı İkinci El Programını 10 Yaşındaki Araçları İçerecek Şekilde Genişletiyor

Ototeknikveri     13 Ekim 2022 12:07

Nissan bugün, sertifikalı ikinci el programına bu yılki ikinci genişlemesini duyurdu. Şimdi, otomobil üreticisi, program aracılığıyla 100.000 mil (160.934 km) ile 10 yaşına kadar olan araçların satılmasına izin verecek.

Nissan, Sertifikalı İkinci El Programını 10 Yaşındaki Araçları İçerecek Şekilde Genişletiyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nissan ABD e-Ticaret Başkan Yardımcısı Dan Mohnke, "İkinci el araç satışları, pazardaki yeni araçların satışlarını geride bırakmaya devam ederken, Certified Select, güvenilir bayilerimizin alışveriş yapanlar için daha yüksek kaliteli seçenekler sunmasına olanak tanıyor. Sorunsuz bir çevrimiçi satın alma seçeneği ve ücretsiz bir bakım ziyareti sunarak müşteri memnuniyetine daha fazla bağlıyız.” dedi.

 

Daha yüksek kilometreli araçlar “Certified Select” başlığı altında satılacak. Her araç 84 noktalı muayeneden geçecek ve altı ay/6.000 mil (9.656 km) garanti ve yol yardımı ile gelecek. Ayrıca her araç, sahip olunduğu ilk yıl içinde bir ücretsiz bakım ziyareti alacak.

 

Nissan ayrıca daha önce sertifikalı onay damgasını 6 yıl kadar eski ve 80.000 mil (128.747 km) olan araçlara sunmuştu. Bu program devam ediyor ve 167 noktalı muayene, iki ücretsiz bakım ziyareti ve yedi yıl/100.000 (160.934 km) garantisi sunuyor.

 

Nissan, sertifikalı ikinci el programı için uygunluğu genişleten en son otomobil üreticisi. Acura, Mart ayında, yeniden satış planının bir parçası olarak benzer şekilde 10 yaşındaki araçları sunacağını duyururken, Stellantis, bu ayın başlarında 125.000 mil (201.168 km)'ye kadar olan araçları kapsayacağını duyurdu.

 

Bu arada Nissan, Mayıs ayında CPO programını diğer markaların araçlarına açacağını duyurdu. Bu araçlar altı aylık, 6.000 millik (9.656 km) sınırlı garantiye sahip ve Nissan, o sırada, diğer markalardan müşterileri showroomlarına çekmenin harika bir yolu olduğunu belirtti.

 

Daha da önemlisi, bu hareketlerin tümü talep olarak geldi ve kullanılmış araçlar için fiyatlar fırladı. Pandemi sonrasında tedarik zinciri sorunları, kullanılmış araçların bulunmasının zorlaşmasına ve satın alınmasının pahalı olmasına neden oldu.

Son Güncelleme : 13 Ekim 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo