Zeekr'in 009 Elektrikli Minivanı Tamamen Lüks ve Konforla İlgili

Ototeknikveri     30 Ekim 2022 02:34

Zeekr 009 minivanın yeni görüntüleri çevrimiçi olarak ortaya çıktı, aracın iç mekanı sergilendi ve lükse odaklandığı yönündeki haberler doğrulandı.

Zeekr'in 009 Elektrikli Minivanı Tamamen Lüks ve Konforla İlgili
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geely'nin sahibi olduğu otomobil üreticisi, elektrikli minibüsün ilk önizlemesini Ağustos ayının başlarında yaptı ve o ayın sonunda tam olarak piyasaya sürülmesi beklenirken, ilk çıkış 1 Kasım'a ertelendi. 'Extreme Krypton 009', tasarımına uygun bir isim.

009'un dış tasarımını özetlemek çok radikal olduğu için zor. Genel şekli bir minibüsten tanıdık geliyor, ancak ön fasya n şeklindeki LED farlar ve 154 LED ışıklı tamamen kapalı ızgara sayesinde farklı. Kavisli LED farlar ve ışık çubuğu sayesinde keskin şekil arka uçta devam ediyor.

Yeni görüntüler, 009'un tamamı peluş sırçalı deriyle kaplanmış altı koltukla standart olarak satılacağını ortaya koyuyor. Delikli deri koltuklar sayesinde birinci ve ikinci sıralar özellikle lüks görünüyor. Koltuk başlıklarına yerleştirilmiş küçük hoparlörleri ve ikinci sıradaki katlanır tepsi masalarını da gözden kaçırmak zor.

Başka yerlerde Zeekr, Extreme Krypton 009'un tavanına 15,6 inçlik katlanabilir bir ekran yerleştirdi. Sürgülü kapılar ayrıca pencereler ve güneşlikler, klima ve ısıtmayı kontrol etmek için kullanılabilen geniş bir dokunmatik ekrandan oluşan ilgi çekici bir Smart Bar'a sahip. Üçüncü sıra etkileyici bir şekilde geniş görünüyor ve düz bir şekilde katlanabilen deri koltuklara sahip.

Minibüsün iç mekanının diğer öne çıkan özellikleri arasında iki parçalı panoramik sunroof, önde yatay odaklı devasa bir bilgi-eğlence ekranı, düz tabanlı bir direksiyon simidi ve belirgin bir dijital gösterge paneli yer alıyor.

Elektrikli güç aktarma organının detayları henüz bilinmiyor ancak aracın 1 Kasım'daki lansmanında açıklanması gerekiyor.

Son Güncelleme : 30 Ekim 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo