2024 BMW M3 CS Kamuflajını Çıkartmaya Devam Ediyor

Ototeknikveri     01 Kasım 2022 03:45

Yeni BMW M3 CS, M4 CSL'nin dört kapılı muadili olarak G80 M3'ün nihai versiyonu şeklinde hizmet edecek. Casus fotoğrafçılar onu her zamankinden daha az kamuflajla yakalayabildiklerinden, bu otomobilin lansmanı çok yakında olabilir gibi görünüyor.

2024 BMW M3 CS Kamuflajını Çıkartmaya Devam Ediyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Normal M4'ten ayırt etmek için bir dizi değiştirilmiş estetik detaya sahip olan M4 CSL'nin aksine, M3 CS, yeni ön uç için normal M3 tasarrufuyla büyük ölçüde aynı görünüyor. BMW'nin piyasaya sürülmeden önce M4 CSL'nin ördek kuyruğu spoyleri ve OLED arka lambalarının bir versiyonuyla onu takma şansı var, ancak bu neredeyse tamamlanmış prototipten vazgeçilecek bir şey varsa, öyle görünmüyor.

 

Yine de bunun sizi kandırmasına izin vermeyin, çünkü CS hala temel aldığı arabadan çok daha fazla performans sunacak. Şu an itibariyle beklenti, standart M3'ün çift turbo 3.0L sıralı altı motorunun yükseltilmiş bir versiyonuyla güçlendirileceği, M4 CSL ile tam olarak aynı miktarda güç olmasa da, yaklaşık olarak aynı miktarda güç üreteceği yönünde. Bu durumda, güç, M3 Competition'dan 40 hp (41 PS / 30 kW) daha fazla olan 543 hp (550 PS / 411 kW) ve 649 Nm seviyesinde olacaktır, ancak daha fazla tork yok.

 

Diğer görünmeyen kaplama altı değişikliklerin arasında daha sert bir şasi, yeni ayarlarla revize edilmiş süspansiyon bileşenleri, daha yapışkan lastikler ve daha iyi frenler yer alacak. Otomobil ayrıca tamamı karbon fiberden yapılmış tavan, kaput, bagaj kapağı ve koltuklar şeklinde önemli bir ağırlık kaybına uğrayacak. Son M3 CS'nin ve mevcut M4 CSL'nin hafifletme çabalarına bakıldığında, bu değişiklikler muhtemelen yeni M3 CS'de yaklaşık 68-79 kg ağırlık tasarrufu sağlayacak.

 

 

Son Güncelleme : 01 Kasım 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo