Yeni Abarth 500 EV Fotoğraf Çekimi Sırasında Kamuflajsız Yakalandı

Ototeknikveri     13 Kasım 2022 01:43

Abarth 500 EV, 22 Kasım'daki tanıtımı öncesinde bir fotoğraf çekimi sırasında kamuflajsız görüntülendi.

Yeni Abarth 500 EV Fotoğraf Çekimi Sırasında Kamuflajsız Yakalandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Carzturbo'nun Instagram'da paylaştığı bu görsellerde gördüğümüz gibi, inkar edilemez derecede havalı görünen model, normal hatchback'in izinden gidiyor ancak belirgin “ABARTH” armasına sahip yeni bir ön uç benimsiyor. Daha aşağıda, hava perdelerine sahip daha sportif bir ön tampon ve merkezi bir petek örgülü ön panjur var. Model ayrıca, parlak sarı boya işiyle tezat oluşturan benzersiz bir ön spoylere de sahip.

 

Model, belirgin akrep orta kapaklara sahip çekici tekerleklere sahip olduğu için sportif stil burada bitmiyor. Ayrıca siyah aynaları, gövde tarafı grafiklerini ve daha sportif yan etekleri de görebiliriz.

Abarth bu noktada model hakkında fazla bir şey söylemedi ancak otomobilin "her zamankinden daha fazla Abarth" olacağına söz verdi. Bazı insanlar buna gözlerini devirebilirken, modelin standart Fiat 500 EV'den daha güçlü olacağına dair çok az şüphe var.

Otomobilin ne kadar güç barındırdığına dair bir bilgi yok ancak Yeni 500, 94 hp (70 kW / 95 PS) ve 117 hp (87 kW / 118 PS) çıkışlı, öne monte edilmiş bir elektrik motoru sunuyor. Müşteriler ayrıca 24 ve 42 kWh pil paketleri arasında seçim yapabilir. Daha güçlü varyant, Birleşik Krallık'ta 320 km'ye kadar menzil sunuyor, bu nedenle Abarth'ın yükseltmeleriyle bu sayının düşüp düşmeyeceğini görmek ilginç olacak.

Son Güncelleme : 13 Kasım 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo