YENİ BMW X6 ARALIK AYINDA TÜRKİYE'DE SATIŞTA

Ototeknikveri     28 Ekim 2014 10:35

BMW, yeni nesil olan ikinci jenerasyon X6 modelini 258 hp güç üreten 3.0 litrelik dizel motoru ile Aralık ayından itibaren ülkemiz pazarına sunacak.

YENİ BMW X6 ARALIK AYINDA TÜRKİYE'DE SATIŞTA
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tamamıyla yeniden tasarlanan BMW X6, Aralık ayından itibaren ülkemizde de satışa sunulacak. Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’ndaki yerini alacak yeni jenerasyon X6, BMW TwinPower Turbo teknolojisi ile geliştirilen 258 hp güç üreten 3.0 litrelik 6 silindirli dizel motor ve sekiz ileri Steptronic şanzıman birlikteliğine sahip. opsiyonel olarak sunulan M Sport paket ile donatılabilecek araç, standart olarak sunulan bi-xenon farlar, 19 inç hafif alaşım jantlar, otomatik bagaj kapağı, direksiyon üzerinde vites kulakçıklarına sahip sekiz ileri Steptronic şanzıman, deri kaplama, iki bölgeli klima kumandası, otomatik karartmalı dikiz aynası ve BMW ConnectedDrive Sürüş Asistanı Güvenlik Paketi gibi özellikler ile önceki modelde göre çok daha zengin donanım listesne sahip olacak.

 

İsteğe bağı seçenekler listesinde BMW Head-Up Display, Trafik Sıkışıklığı Asistanı özellikli Sürüş Asistanı Plus, BMW Park Asistanı, Çevre Görüş Kamera Sistemi ve Dinamik Işık Spotu özellikli BMW Gece Görüş ile Hız Limit Bilgisi'nin yanı sıra BMW ConnectedDrive hizmetleri ve Online Eğlence yer alıyor. Akıllı Acil Durum Çağrı fonksiyonu ise yeni BMW X6'nın standart teknik özelliklerinin bir parçası olarak yer alıyor.

Son Güncelleme : 28 Ekim 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo