SEAT İLK SUV MODELİNİ 2016 YILINDA YOLLARA ÇIKARACAK

Ototeknikveri     31 Ekim 2014 11:25

Önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği SUV planlarını açıklayan Seat, 3 farklı model ile Nissan Qashqai'den Renault Captur'a bir çok modele rakip olacak.

SEAT İLK SUV MODELİNİ 2016 YILINDA YOLLARA ÇIKARACAK
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçtiğimiz yıllarda geliştirdiği Tribu ve IBX konseptleri SUV pazarına giriş yapmayı amaçlayan Seat, bu konudaki ilk somut adımı 2016 yılında yollara çıkacak ve Nissan Qashqai'ye doğrudan rakip olacak yeni model ile atmaya hazırlanıyor. Bu konu hakkında açıklamalar yapan İspanyol üreticinin en yetkili ismi Jurgen Stackman, bu yeni modeli, 2017 yılında Nissan Juke rakip olacak b segmenti bir SUV modelin takip edeceğini belirtiyor. SUV konusunda bu iki yeni model ile yetinmeyecek olan Seat'ın, ilerleyen dönemde bir de yedi koltuklu oturma düzenine sahip yeni bir SUV modeli de pazara sunacağı, Jurgen Stackman'ın yaptığı açıklamada dikkat çekenler arasında yer alıyor. Jurgen Stackman, Volkswagen grubu bünyesinde yer alan en düşük hacimli üretici olduklarını, ancak pazarda SUV modellere artan ilgiyi değerlendirerek bunu değiştirmek istediklerini belirtiyor.

Son Güncelleme : 31 Ekim 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    kadir ön tarafta biraz daha yumuşak çizgiler kullansa daha iyi olurdu bence , özellikle farlar çok katı olmuş , bu da arabanın estetiğini bozuyor , benzer olay leon da da var .

    15 02 2016 11:50 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo